De nieuwe collectie voor dit najaar bestaat uit een aantal uitbreidingen én nieuwigheden binnen onze merken Laguiole Style de Vie, Style de Vie en Forged. Benieuwd? Neem hier een kijkje bij onze nieuwe collectie!

De nieuwste aanvullingen op de Premium Line van Laguiole Style de Vie zijn de amuselepels en de koffielepels. De Luxury Line is uitgebreid met een set steakmessen en een set vorken volledig uitgevoerd in wengé. De steakmessen zijn voorzien van een glad lemmet in een matzwarte kleur. Deze prachtige, bijna zwarte houtsoort is zeer duurzaam en heeft dankzij de donkere kleur een mooie, luxueuze uitstraling.  De sets worden verpakt in een luxe zwart kistje.

Luxury Line Rozenhout producten
In de Luxury Line worden de rozenhouten producten vervangen door een andere houtsoort. Rozenhout, dat helaas met uitsterven wordt bedreigd, wordt nu beschermd en het rozenhout in onze producten wordt daarom vervangen door rooskleurig pakkahout, om zo dezelfde luxe uitstraling te behouden.

Het Laguiole Style de Vie Santokumes van olijfhout is binnenkort niet alleen in combinatie met de houten snijplank, maar ook los te bestellen. Dit veelzijdige mes heeft een lemmet dat is vervaardigd van 2,5 mm dik RVS en heeft een prachtig olijfhouten handvat. Het wordt verpakt in een luxe zwart houten kistje en is niet geschikt voor de vaatwasser.

Het merk Forged krijgt met de 4-delige Intense steakmessenset een mooie aanvulling op de Intense serie. Daarnaast is voor de echte messenliefhebber in de Olive serie het Aziatisch hakmes terug van weggeweest. Geschikt voor het snijden van grove stukken vlees en groente, maar tegelijkertijd ook voor het kneuzen en fijnsnijden van kruiden. En met zijn indrukwekkende uiterlijk ook een echte blikvanger in de keuken! De Forged messen zijn 100% handgesmeed en verpakt in bijzonder gebrand houten kistje. Rockwell 58, 7CR17MOV roestvrij staal uit Japan.