30/4/22

Pitmaster X gaat exclusieve samenwerking aan met Forged


Vanaf juni 2022 gaat Roel Westra, beter bekend als Pitmaster X, een exclusieve samenwerking aan met Forged. De grillmaster, die op YouTube zo’n 560.000 volgers heeft van over heel de wereld, zal vanaf dat moment enkel nog gebruik maken van de handgemaakte Forged messen uit de series Brute en Sebra. Ook het Forged Churrasco concept komt voorbij, net als de magneetblokken van Style de Vie.


Gedeelde passie voor buiten koken

Pitmaster X en Forged vinden elkaar in de liefde voor buiten koken en de gedeelde passie voor gezamenlijk (buiten) genieten van goed vlees, goed gereedschap en goed gezelschap. Daar past Forged natuurlijk perfect bij. Niet alleen door de functionaliteiten van de Forged messen, maar ook door het robuuste, stoere uiterlijk van het merk, dat naadloos aansluit bij de wereld van vuur en barbecueën.


We zien je online!

Westra werkte al eens met Forged. Eerder dit jaar maakte de succesvolle content creator al video’s waarin het Churrasco concept en de Flambadou gebruikt werden. De video’s trokken tienduizenden kijkers. De komende tijd hopen Forged en Pitmaster X weer de nodige buitenkokers te inspireren. We zien je online!

forged
Cookie-instellingen
U kunt hieronder uw cookie-instellingen kiezen en accepteren: