ONZE MERKEN

Style de Vie Authentique ontwikkelt bijzondere en stijlvolle merken, met producten voor in de keuken en aan tafel. Een breed assortiment messen, bestek en producten met persoonlijkheid. Altijd betaalbaar én van hoge kwaliteit. Omdat iedereen mooie tafelmomenten verdient.

LAGUIOLE
STYLE DE VIE

Laguiole Style de Vie staat voor heerlijk stijlvol tafelen. Onze collectie bestek, messen en producten voor aan tafel heeft een geheel eigen en tijdloze uitstraling. In vier series – Premium, Prestige, Innovation en Luxury – die ieder hun eigen kenmerken en een eigen prijsklasse hebben. 

preview_luxsteakeikstone
website-3
preview_oesterolivegift_sf-10
website-5
preview_katvlees_sf-8
website-4

FORGED

Een merk dat staat voor vakmanschap en ambacht. Voor liefhebbers van ambachtelijk koken, met bijzonder kookgereedschap. Elk mes is uniek: met de hand gemaakt én vervolgens door de gebruikers verder ‘eigen’ gemaakt, door het te gebruiken, te slijpen en te onderhouden.

STYLE DE VIE

Het merk Style de Vie bestaat uit meerdere eigen producten die in de lijn liggen van de rest van ons aanbod. Zo hebben we prachtige magnetische messenrekken in verschillende soorten hout en stijlvolle serveerplanken van acaciahout in ronde en ovale uitvoering. Allemaal even authentiek en origineel voor een betaalbare prijs.

preview_olijfdipboom_sf-12
preview_sdvkaas6zw_sf-4

.

website-9
sdvmei2022-176
styledeviejuni-325
styledeviejuni-051

PLATE-IT

Een bord opmaken als een echte chef zoals ze dat ook in je favoriete restaurant doen. Wie wil dat nou niet? Met Plate-It laten we zien dat dit helemaal niet moeilijk hoeft te zijn. Kwalitatief hoogwaardige keukentools die jou in staat stellen om je vrienden en familie culinair te doen verrassen. Een WOW op je bord!T-BOTTLE

Maak verse thee in een handomdraai met deze handige en trendy beker voor thuis of onderweg. Bepaald zelf hoe je jouw thee wil drinken met de T-Bottle. Verkrijgbaar in de kleuren Charcoal Grey, Denim Blue, Forest Green en Honey Yellow. Leuk voor jezelf of om cadeau te geven!

website-7
website-8
website-10
lplherecomessun_sf-1
grbedankthappy
lpllovenogend_sf-1

ONE MESSAGE SPOON

De One Message Spoon is een symbolisch, liefdevol en blijvend cadeau. De collectie bestaat uit ruim 180 tekstlepels in het Nederlands, Engels, Frans en Duits voor elke gelegenheid. Of je iemand nu een blijk van waardering wil geven, een felicitatie, een uiting van liefde of een steuntje in de rug. Lief, serieus of met een kleine knipoog.

Cookie-instellingen
U kunt hieronder uw cookie-instellingen kiezen en accepteren: