Style de Vie ontwikkelt een brede collectie van eigen producten onder verschillende merken. De collectie bestaat uit de merken Laguiole Style de Vie, Forged, Style de Vie, One Message Spoon en T-Bottle.

Alle producten zijn verkrijgbaar binnen verschillende prijsklassen. Zo is luxe voor iedereen betaalbaar: of je nu graag iets moois wilt voor een vriendelijke prijs of juist wat meer wil uitgeven aan luxueuze producten. We stellen onze merken graag aan je voor!

Laguiole Style de Vie

De collectie van Laguiole Style de Vie heeft een geheel eigen, tijdloze en originele uitstraling. Stoer en stevig, en tegelijkertijd klassiek en stijlvol. De collectie bestaat uit o.a. kaasmessen, kurkentrekkers, broodmessen, botermessen en koksmessen. De producten van Laguiole Style de Vie staan voor kwaliteit en luxe voor een betaalbare prijs.

Bekijk de Laguiole Style de Vie Collectie

One Message Spoon

De One Message Spoon is een symbolisch, liefdevol en blijvend cadeau. De collectie bestaat uit ruim 180 tekstlepels in het Nederlands, Engels, Frans en Duits voor elke gelegenheid. Of je iemand nu een blijk van waardering wil geven, een felicitatie, een uiting van liefde of een steuntje in de rug. Lief, serieus of met een kleine knipoog.

Bekijk de One Message Spoon Collectie

Forged

Forged heeft een bijzondere en opvallende koksmessencollectie verkrijgbaar in zes series; de stoere Brute, de subtiele Intense, de natuurlijke Olive, de chique Sebra, de verfijnde VG10 of de artistieke Katai. De messen zijn vervaardigd van Japans staal, hebben een hardheid van 58-60 rockwell en zijn verpakt in een prachtig gebrand houten kistje. Doordat de messen volledig met de hand worden gemaakt heb je altijd een uniek mes, dat staat voor vakmanschap en ambacht.

Bekijk de Forged Collectie

Style de Vie

Het merk Style de Vie bestaat uit meerdere eigen producten die in de lijn liggen van de rest van ons aanbod. Zo hebben we prachtige magnetische messenrekken in verschillende soorten hout en stijlvolle serveerplanken van acaciahout in ronde en ovale uitvoering. Allemaal even authentiek en origineel voor een betaalbare prijs.

Bekijk de Style de Vie Collectie

T-BOTTLE

Maak verse thee in een handomdraai met deze handige en trendy beker voor thuis of onderweg. Bepaald zelf hoe je jouw thee wil drinken met de T-Bottle. Verkrijgbaar in de kleuren Charcoal Grey, Denim Blue, Forest Green en Honey Yellow. Leuk voor jezelf of om cadeau te geven!

Bekijk de T-Bottle Collectie