preview_olijfdipschaal_sf-10
style-de-vie-logo-white-6

VOOR IEDERE
WOONSTIJL

AUTHENTIEK & ORIGINEEL

STYLE DE VIE

Het merk Style de Vie bestaat uit meerdere eigen producten die in de lijn liggen van de rest van ons aanbod. Zo hebben we prachtige magnetische messenrekken in verschillende soorten hout en stijlvolle serveerplanken van acaciahout in ronde en ovale uitvoering. Allemaal even authentiek en origineel voor een betaalbare prijs.


Style de Vie biedt prachtige producten om van je tafel een echt feest te maken. Houten serveerplanken met een natuurlijke vorm en mooie snijplanken, unieke olijfolieschaaltjes en design kaas- en botermessen. Beschikbaar in de kleuren zwart, goud en staal!


kaas-goud

snijplanken
NATUURLIJKE VORMEN

STIJLVOLLE SERVEER- EN SNIJPLANKEN

Bij Style de Vie hebben wij zowel mooie serveerplanken als snijplanken. De serveerplanken zijn gemaakt van hoogwaardig Acaciahout. Iedere plank is uniek door de vorm en de groeiringen van de stam - en daarmee jouw borrelplank dus ook! Ideaal om kleine gerechtjes of hapjes op te serveren. Op onze stijlvolle snijplanken zijn groenten, vis en vlees in een mum van tijd gesneden. Extra leuke touch: door de riggel aan de zijkant van de plank druipt er nooit vocht vanaf. Ideaal!

snijnatacal_lr_sf11
snijplank-large
SWIPE DOOR DE PLANKEN

SNIJPLANK L

Gebruiksvriendelijke snijplank voorzien van antislip voetjes aan de onderkant, sapgeul en handgrepen. Doordat de snijplank is vervaardigd uit natuurlijk acaciahout, heeft iedere plank een uniek uiterlijk. De snijplank heeft een lengte van 50 cm, een hoogte van 35 cm en een dikte van 3 cm.


* Ook verkrijgbaar in maat M

preview_acaovall_sf-1
serveerplank-ovaal
SWIPE DOOR DE PLANKEN

SERVEERPLANK OVAAL L

Deze serveerplank van hoogwaardig acaciahout is voorzien van een oog met een lederen koord. Dit maakt serveren een stuk aangenamer. Iedere plank is uniek in vorm en afmeting en heeft een eigen nerfstructuur. De lengte is +/- 52 cm en de breedte is 23 cm. De plank heeft een dikte van 2 cm. De plank is niet geschikt voor de vaatwasser.


  • Ook verkrijgbaar in maat M en S
BORRELEN OP Z'N BEST

MAAK VAN JE TAFEL EEN FEEST

Heeft u onze unieke olijfolieschaaltjes al gezien? Dippen van ambachtelijk brood was nog nooit zo lekker. Gemaakt van keramiek, in 3 verschillende varianten. De olijfolie kleurt van licht naar donker door de trapsgewijze niveau's - een unieke look! Heerlijk met wat (verse) kruiden, specerijen en/of azijn. Dippen maar!


preview_olijfdipschaal2_sf-14
dipboom
olijfolieschaaltje-boom
SWIPE DOOR DE OLIJFOLIESCHAALTJES

OLIJFOLIESCHAAL BOOM

Elegante schaal met boom patroon om (stok)brood te dippen. De olijfolie kleurt van licht naar donker door de trapsgewijze niveau's. Deze keramieke schaal is 18 cm bij 18 cm en heeft een dikte van 1,5 cm. De schaal is vaatwasserbestendig en heeft een mat witte kleur.

preview_olijfdipschaal2_sf-5
olijfolieschaaltje-2-set
SWIPE DOOR DE OLIJFOLIESCHAALTJES

2 KERAMIEKEN OLIJFOLIESCHAALTJES KLEIN

Elegante schaaltjes met abstract patroon om (stok)brood te dippen. De olijfolie kleurt van licht naar donker door de trapsgewijze niveau's. Deze keramieke schaaltjes zijn 9 cm bij 9 cm en hebben een dikte van 1,5 cm. De schaaltjes zijn vaatwasserbestendig. De kleur is mat wit.

dipkli-2
olijfolieschaaltje-groot
SWIPE DOOR DE OLIJFOLIESCHAALTJES

OLIJFOLIESCHAAL GROOT

Elegante schaal met abstract patroon om (stok)brood te dippen. De olijfolie kleurt van licht naar donker door de trapsgewijze niveau's. Deze keramieke schaal is 22 cm bij 16 cm en heeft een dikte van 1,5 cm. De schaal is vaatwasserbestendig. De kleur is mat wit.

kaas-sdva-4
MODERN & STOER

DESIGN KAAS- EN BOTERMESSEN

De stoere, stalen messen hebben een modern en strak ontwerp en vormen een geweldige aanvulling op uw borrelplank. Met een leuk detail dat de botermesjes verrassend veelzijdig zijn: raspen, schaven - je kan het zo gek niet bedenken. Alleen verkrijgbaar als een set in de kleuren RVS, Goud en Zwart!sdvcheese6black_sf-8
kaas-en-botermessenset-zwart
SWIPE DOOR DE KAAS- EN BOTERMESSEN

KAAS- EN BOTERMESSENSET ZWART

Deze kaas- en botermessenset bestaat uit 4 kaasmessen en 2 botermessen en hebben een modern en strak ontwerp. Elk mesje heeft zijn eigen expertise. Zo is er een mesje voor harde en een voor zachte kazen, een mesje voor diverse boterkrullen, een mesje om te smeren, enzovoort. Alle mesjes zijn van staal en zijn tot 55 ºC vaatwasserbestendig.


  • Ook verkrijgbaar in de kleuren goud en RVS
MAGNETISCHE OPBERGSYSTEMEN

MESSEN OPBERGEN

Messen mogen tegenwoordig gezien worden! Waar men vroeger messen in een lade, dichte messenblok of zelfs een koffer opborgen biedt Style de Vie prachtige oplossingen om messen veilig en in het zicht te kunnen opbergen. Het is ook nog eens beter voor je messen en hygiënischer.magnwalsteen_sf-banner
magneetwand-jpeg-2
magnetisch-messenrek-natuur
SWIPE DOOR DE MESSENMAGNETEN

MAGNETISCH MESSENREK NATUUR ACACIA

Dit messenrek is een musthave voor liefhebbers van een industriële keukeninrichting en robuuste en stoere materialen. Iedere plank is uniek van vorm en structuur. Deze eyecatcher is vervaardigd uit acaciahout en heeft een lengte van 45 cm. De linkerzijde is +/- 13 cm hoog en de rechterzijde is +/- 8 cm.

magneetwandje2
magnetisch-messenmagneet-walnoot
SWIPE DOOR DE MESSENMAGNETEN

MAGNETISCH MESSENMAGNEET

Prachtig magnetisch messenrek voor het ophangen van 8 tot 11 koksmessen. Dit messenrek is uitsluitend voor montage aan uw wand. Het messenrek heeft een lengte van 50 cm en een hoogte van 5 cm.


  • Ook verkrijgbaar in de kleuren Acacia, Eiken en Esdoorn
magneetblok
magnetisch-messenblok-eiken
SWIPE DOOR DE MESSENMAGNETEN

MAGNETISCH MESSENBLOK

Dit stijlvolle messenblok laat je messen prachtig uitkomen; onmisbaar voor messen met een fraai bewerkt lemmet. Het blok is aan beide zijden te gebruiken. Het messenblok staat op een natuurstenen voet. Het messenblok heeft een lengte van 25 cm, een breedte van 12 cm en een hoogte van 27,5 cm.


  • Ook verkrijgbaar in Walnoot hout met gouden en zwarte pootjes
VOOR IEDERE WOONSTIJL

BETAALBARE
LUXE

preview_acaovals_sf-10
kaasmes-zwar
kaasmessen-sdc
preview_magnstanoak_sf-1
Cookie-instellingen
U kunt hieronder uw cookie-instellingen kiezen en accepteren: