5-12-21

VOORJAARSCOLLECTIE LAGUIOLE STYLE DE VIE BINNEN

Goed nieuws voor alle bourgondiërs en borrelliefhebbers onder ons: de voorjaarscollectie van Laguiole Style de Vie is binnen! De collectie wordt uitgebreid met maar liefst drie nieuwe producten: een luxe oester geschenkset olijf, een vlijmscherpe pizzasnijder en een acaciahouten serveerplank met kaasmessenset – bestaande uit 5 stuks! 


Deze nieuwe Voorjaarscollectie is vanaf nu direct te bestellen op de webshop.

Oester geschenkset Olijf

Deze geschenkset is passend – zoals de naam al zegt – om cadeau te doen. Wie zegt dat cadeaus aan jezelf niet kunnen?  De geschenkset bestaat uit twee modellen oestermessen: een Dajoux en een Lancette model. Het Dajoux model is breder en geschikt voor Creuse en soortgelijke poreuzere oesters. Het Lancette model is spitser en werkt beter wanneer er uit de hand moet worden gestoken – met de kans op minder gruis. Deze is geschikt voor zowel de Creuse oester als de platte oester. Het Dajoux model is in twee uitvoeringen ook los verkrijgbaar: eikenhout en wengéhout. Voor welke ga jij?

oester-lrr
oester-lr
oester-2-lr
prpizzasnijdeer_pr-2
pizza-2
pizza

Pizzasnijder

Deze nieuwe pizzasnijder is een must-have in je keukenkastje. Hij is vlijmscherp en snijdt in no time prachtige punten van je pizza. Tip: Je hebt deze pizzasnijder ook in combinatie met een Acaciahouten plank. Super om zo vers vanuit de oven meteen te kunnen serveren én snijden op de plank. Ideaal!

Acaciahouten serveerplank met kaasmessenset

Say cheese! Wij introduceren u graag ons nieuwe product: een Acacia houten kaasplank met vijf zwarte kaasmesjes uit de Premium Line. Buitenlandse kaasjes gecombineerd met échte Hollandse kaas – voor elk soort kaas is er een geschikt kaasmesje te vinden. Heerlijk voor bij de borrel en zeker met alle feestdagen in het verschiet! Behalve dat deze plank echte eyecatcher is, zijn de mesjes ook nog eens vaatwasmachinebestendig.

kaas-5
kaas5
kaas5-jpeg-2
Cookie-instellingen
U kunt hieronder uw cookie-instellingen kiezen en accepteren: