oms-3
group-8-copy

EEN ORIGINEEL
CADEAUCONCEPT

100% SMILE GUARANTEE

ONE MESSAGE SPOON


One Message Spoon is een origineel cadeauconcept waarmee je je geliefde, een familielid, een goede vriend of een ander dierbaar persoon iets tastbaars geeft. Anders dan een kaartje dat uiteindelijk vaak in de papierbak belandt, geef je met de One Message Spoon een symbolisch, liefdevol en blijvend cadeau.














preview_onemessagespoon_sf-48

preview_onemessagespoon_sf-55
MEER DAN 180 LEPELS


VOOR IEDER MOMENT EEN LEPEL


De lepels zijn verkrijgbaar in 167 verschillende teksten in zowel het Nederlands, Engels, Duits en Frans en zijn geschikt voor iedere gelegenheid. Of je iemand nu een blijk van waardering wil geven, een felicitatie, een uiting van liefde of een steuntje in de rug. Lief, serieus of met een kleine knipoog.









VOOR IEDERE TYPE WINKEL

VERPAKKINGEN & DISPLAYS

Cadeauwinkels, delicatessenwinkels, kookwinkels, bloemisten, tijdschriftenzaken, etc. De One Message Spoon leent zich als product voor iedere type winkel. Het neemt weinig ruimte in beslag en met de 20 verschillende thema's waarin de lepels vallen is er voor elk type winkel wel iets te vinden. Bekijk tevens de verschillende display opties die voorhanden zijn. Verkoop de OMS los of in een mooie houten geschenkverpakking.

preview_onemessagespoon_sf-41
KLEIN CADEAU, GROTE IMPACT

ZEG HET MET EEN LEPEL

preview_onemessagespoon_sf-59
preview_onemessagespoon_sf-47-1
preview_onemessagespoon_sf-4
preview_onemessagespoon_sf-25
Cookie-instellingen
U kunt hieronder uw cookie-instellingen kiezen en accepteren: