30-8-22

NIEUWE WEBSHOP!

Met veel enthousiasme kunnen we u melden dat na onze website, ook onze nieuwe webshop klaar staat om live te gaan. Vanaf 1 september zal onze huidige (oude) webshop de lucht uit gaan en kunt u via de nieuwe website inloggen om uw bestellingen te plaatsen. Zo kunt u op onze website www.styledevie.nl niet alleen terecht voor alle informatie omtrent onze producten, nieuwtjes, etc. maar ook om direct uw bestelling te doen. Alles gemakkelijk op één plek!


Nieuwe wachtwoord aanmaken

Wegens de strenge privacy regels is het niet mogelijk om je inloggegevens van de huidige (oude) webshop mee te nemen. U ontvangt hierover een speciale mail om een nieuw wachtwoord aan te maken of kunt u dit zelf al doen via deze link.

Voer je emailadres in bij ‘wachtwoord vergeten’ en je zult een bevestiging krijgen waarnaar je kunt inloggen. Het emailadres dat je moet gebruiken is hetgeen wat bij ons bekend is in ons systeem. Dit is in de meeste gevallen het emailadres waar de factuur naartoe gestuurd wordt. Mocht je graag met een ander emailadres willen inloggen, dan kun je dit aangeven bij sales@styledevie.nl


Nieuwe webshop

Na het inloggen (rechtsboven in de hoek) veranderd de website in een webshop waarbij je de producten (onder COLLECTIE) ziet die je mag kopen en de prijzen die hierbij horen. Je gaat dus niet meer naar de oude webshop! Verder ziet de nieuwe webshop er gewoon uit als een shop zoals u gewend bent van bol.com of een ander consumentenshop. Gemakkelijk in gebruik, u kunt zoeken met verschillende soorten filters, producten in uw mandje plaatsen of zelfs uw oude orders opvragen en vanuit hier herhalingsaankopen doen. Wanneer u klaar bent doorloopt u de winkelmandprocedure en zal de bestelling in ons systeem geplaatst worden. Producten die je in je mandje hebt geplaatst blijven hier ten alle tijden inzitten tot je ze er zelf uithaalt of je de bestelling afrondt. Zo kun je gemakkelijk een bestelling opsparen mocht je deze wens hebben.


Bestellen in bulk

Wil je liever een bulkbestelling (heel veel producten tegelijk) plaatsen dan kun je gebruik maken van de functie importeren, die je vind in het dropdown menu van mijn account rechtsboven (na inlog). Download eerst het CSV bestand en vul de artikelcodes, EAN Codes en de aantallen die je wilt bestellen. Upload vervolgens dit bestand en de producten worden nu ingeladen. Klik vervolgens op bestel om de producten in je mandje te plaatsen.


Verder hebben we nog veel andere nieuwe features als ‘Gerelateerde producten’ maar spreken deze nieuwe functies allemaal wel voorzicht.


We hopen dat je de nieuwe webshop als positief zult ervaren en horen graag wanneer er zaken zijn die niet lekker lopen, niet kloppen of wanneer je gewoon een ander idee of tip hebt. Deze mag je dan sturen naar madelon@styledevie.nl.


Maakte u nog geen gebruik van de oude webshop en wilt u hier wel graag gebruik van gaan maken, dan kunt u dit aanvragen bij uw contactpersoon of via sales@styledevie.nl

Veel inspiratie en shopplezier gewenst!


Team Style de Vie Authentique

banner_nieuwsbrief_nieuwe_webshop_nl
Cookie-instellingen
U kunt hieronder uw cookie-instellingen kiezen en accepteren: