21-12-22

SAVE THE DATE: AMBIENTE 2023


SAVE THE DATE! Een grote droom is uitgekomen: wij staan op de Ambiente beurs in Frankfurt am Main! Van vrijdag 3 t/m dinsdag 7 februari zullen wij - voor de allereerste keer (!) - aanwezig zijn. U ook? Klik hier om tickets te bemachtigen.


Ambiente 2023

Ambiente is 's werelds belangrijkste beurs voor consumentengoederen waar u alle nieuwste ideeën en producten uit de eerste hand kan ervaren. Deze beurs is een múst voor iedereen die geïnteresseerd is in huishoudelijke producten, kookaccessoires en wonen. Met meer dan 4800 exposanten uit 92 landen is de Ambiente beurs de grootste en meest diverse beurs van zijn soort. Bovendien is het hét ideale forum om contacten te leggen en nieuwe zakenpartners te vinden. Om daarbij aan te mogen sluiten is een droom die in vervulling gaat. Ronald Duyzer - Algemeen Directeur van Style de Vie Authentique - vertelt in onderstaande video waarom wij op de Ambiente beurs staan.


Bent u op zoek naar inspiratie, kennis en/of nieuwe producten op het gebied van tafel-, keuken- en huishoudproducten? Save the date! Willen jullie meer weten over de beurs? Neem dan contact op met ons Sales team via sales@styledevie.nl. Namens Style de Vie Authentique wensen wij u voor nu alvast een fijne en smakelijke kerst en een gelukkig en gezond 2023. Tot volgend jaar!


Met vriendelijke groet,

Team Style de Vie Authentique

ambiente-afbeelding
Cookie-instellingen
U kunt hieronder uw cookie-instellingen kiezen en accepteren: