18 t/m 20 Juni

SPOGA + GAFA 2023


Van zondag 18 tot dinsdag 20 juni zijn wij aanwezig op de Spoga in Keulen. U vindt ons bij hal 8 stand D029. Klik hier om uw entreekaarten te kopen.


De focus ligt deze editie op ‘’social gardens’’, wat betekent dat de tuin centraal staat als plek van ontmoeting met familie en vrienden. Voor Style de Vie Authentique een prachtig thema om op aan te kunnen sluiten met het oog op de huidige tuintrends in barbecueën en buitenkeukens. Met de BBQ-tools van onze merken Forged, Laguiole Style de Vie en Plate-it haal jij namelijk alle gemakken in huis voor een spectaculaire barbecue. De uitnodigingslink zal worden toegestuurd door Sales. Mocht je niet benaderd zijn, neem dan contact op met sales@styledevie.nl. Come and meet us!


Praktische informatie

Style de Vie Authentique bevindt zich in hal 8 stand D029 van de Spoga in Keulen. De beursvloer is op zondag tm dinsdag geopend van 10:00 tot 18:00 uur. Tot dan! P.S. Na het kopen van een ticket is het belangrijk om de Spoga+Gafa app te downloaden, die beschikbaar is op App Store of Play Store.

spoga-3
Cookie-instellingen
U kunt hieronder uw cookie-instellingen kiezen en accepteren: