20-1-22

Forged original gaat de grens over


Ook in 2022 zal Forged te zien zijn in het best bekeken BBQ programma op tv: BBQ Street op 24Kitchen. Met ruim 400.000 kijkers per week wist BBQ Street in 2021 buitenkokend Nederland weer te boeien met de leukste trends, recepten en de mooiste tools van Forged.


Dit jaar zullen vijf verschillende grillmasters waaronder Jord Althuizen en Peter de Clercq, wederom gebruik maken van Forged messen. Iedere grillmaster zal een andere Forged serie gebruiken waardoor alles aan bod komt. Forged Churrasco en de Flambadou zullen ook de nodige aandacht krijgen in het nieuwe seizoen. Net zoals vorig jaar zullen de afleveringen zowel op 24Kitchen (NL) als op VTM (BE) getoond worden. In totaal meer dan 71 afleveringen die verspreidt over het hele jaar worden uitgezonden. Hiermee wil BBQ Street laten zien dat barbecueën niet alleen een zomerse activiteit is. Er zijn ook plannen om BBQ Street in Duitsland uit te gaan zenden met Duitse chefs, waardoor Forged steeds grotere stappen maakt over de grens.


Pitmaster X

Roel Westra, ook wel bekend als Pitmaster X, bereikt met zijn YouTube kanaal en social media kanalen meer dan 5 miljoen mensen per maand. Forged kwam in contact met Roel na zijn deelname als grillmaster in BBQ Street in 2021. Met een gedeelde passie voor buiten koken en ambachtelijke, eerlijke producten ontstond er een mooie samenwerking. Dit heeft tot nu toe al geresulteerd in een prachtige video over de Forged Flambadou. In maart verschijnt er bovendien een video over het Forged Churrasco-concept. We hopen nog veel meer mooie video’s in samenwerking met Roel te maken, zodat we BBQ-liefhebbers van over de hele wereld enthousiast kunnen maken over onze concepten.

neiuws-2
Cookie-instellingen
U kunt hieronder uw cookie-instellingen kiezen en accepteren: