20 juli

NAJAARSCOLLECTIE 2023


Ontdek de veelzijdige nieuwe najaarscollectie die je culinaire prestaties naar een hoger niveau tillen. De Plate-it collectie bevat een prachtige uitbreiding van de ronde garneermallen en garneerringen, dit keer in een hexagon vorm - evenals sierlijke sauslepels om je bord nét die extra touch te geven. Daarnaast heeft Forged zijn populaire Olive serie uitgebreid en introduceren we drie nieuwe artikelen, zoals een vis fileermes, een koksmes van 16 cm en een koksmes voor de kleintjes! Bereid je voor op een meesterlijke snij-ervaring samen met de hele familie en verrijk je keuken met onze nieuwe collectie.


Deze producten worden verwacht in het najaar 2023 en zijn nog niet te pre-orderen.

PLATE-IT

Ontdek de veelzijdige nieuwe najaarscollectie die je culinaire prestaties naar een hoger niveau tillen. De Plate-it collectie bevat een prachtige uitbreiding van de ronde garneermallen en garneerringen, dit keer in een hexagon vorm - evenals sierlijke deoratielepels om je bord nét die extra touch te geven.

nieuws-1
nieuws-2
nieuws-3

FORGED

Daarnaast heeft Forged zijn populaire Olive serie uitgebreid en introduceren we drie nieuwe artikelen, zoals een vis fileermes, een koksmes van 16 cm en een koksmes voor de kleintjes! Bereid je voor op een meesterlijke snij-ervaring samen met de hele familie en verrijk je keuken met onze nieuwe collectie.

Cookie-instellingen
U kunt hieronder uw cookie-instellingen kiezen en accepteren: