3-11-22

LAGUIOLE STYLE DE VIE KOMT MET EEN NIEUWE NAJAARSCOURANT BOORDEVOL INSPIRATIE VOOR WARME WINTERAVONDEN


In deze editie geven we je tips om er een speciale en warme winter van te maken! Lees alles in de gratis Laguiole Style de Vie Courant vol verrassende amuserecepten, bubbels- en kaasinfo, tips voor een klassieke high tea, gezellige high wine of moderne high beer en, niet onbelangrijk, voordelige cadeautips.


Retailers helpen om klanten te inspireren

Het idee achter de gratis krant: retailers helpen bij het inspireren en enthousiasmeren van consumenten. Aangezien de eerste editie zo'n succes was, komen we dit keer met een nieuwe editie - speciaal voor het najaar. Warme winteravonden, bubbels en boordevol inspiratie voor de feestdagen. Deze mag niet missen! We willen onze eindgebruikers laten zien hoe je onze producten het beste kan gebruiken en inspiratie geven om de winter door te komen.


De ultiéme kaasbeleving

Een lekkere borrel, een mooie afsluiter van je diner of gewoonweg voor een gezellig avondje thuis. Met kaas kun je alle kanten op en sla je de plank nooit mis. Dit element speelt een grote rol in de najaarscourant van Laguiole Style de Vie. Welke kaassoorten kies je? Welk kaasmes is het best te gebruiken? Wat is dé perfecte kaasplank? En wat zijn handige tips & tricks? Lees al onze én Betty Koster's weetjes nu in de courant, zodat óók jij op z'n kaasbest de winter door kan!

courant-laguiole-style-de-vie-winter-22_23_290x420_cover
Cookie-instellingen
U kunt hieronder uw cookie-instellingen kiezen en accepteren: