12-1-23

NIEUW BIJ STYLE DE VIE AUTHENTIQUE

Goed nieuws voor alle hobbykoks en BBQ'ers onder ons: de voorjaarscollectie van Plate-it en Laguiole Style de Vie komt eraan! De Plate-it collectie wordt uitgebreid met maar liefst twee nieuwe garneermallen, drie nieuwe buñuelos vormen en een buñuelos handvat.

nieuwbij_aankondiging_vj23

NIEUWE TOOLS IN ORIGINELE THEMA'S OM NÓG MEER UIT TE BLINKEN

Verras je gasten met onze nieuwe keukentools door je gerechtje op een spectaculaire manier te presenteren. De nieuwe vormen en garneermallen hebben elk een origineel thema waarmee je extra indruk maakt aan tafel. Een gerecht geheel in liefde of zeethema? Dat wil je! Ontdek het gemak van Plate-it en presenteer je gerechtjes vanaf nu op een verfijnde en schitterende manier. Minimale moeite in de keuken, maximaal effect aan tafel! Plate it like a pro!

preview_pibunflowpow_pr-1
preview_pibunsea_pr-1
preview_pibunhandle_pr-1
preview_pibuntart_pr-1
preview_pimoldlove_pr-1
preview_pimoldscircle_pr-1
preview_pibunsea_sf-zw-6
preview_pibuntart_sf-zw-7
preview_pimoldcircle_sf-zw-7
preview_pimoldlove_sf-zw-4
preview_luxbbqsetolive_pr-1

DE ULTIEME AANVULLING OP ELKE BBQ ERVARING!


Dit seizoen introduceert Laguiole Style de Vie een tweedelige BBQ set waarmee sfeervol BBQ’en een fluitje van een cent wordt.

Deze tweedelige BBQ set is de perfecte aanvulling op elke keuken! De set is gemaakt van hoogwaardig RVS in combinatie met het olijfhouten handvat. Hierdoor zijn ze stevig, duurzaam en kunnen ze jarenlang mee. De tang is ideaal voor het grijpen van vlees, groenten en andere lekkernijen terwijl de spatel perfect is voor het omdraaien van dit voedsel op de grill. Met deze BBQ set breng je jouw grillvaardigheden naar het volgende niveau. De olijfhouten handvatten voegen een stijlvolle touch toe en zorgen tegelijkertijd voor een comfortabele grip tijdens het BBQ’en. De roestvrijstalen delen zijn gemakkelijk te reinigen en – de naam zegt het al - zullen niet roesten. Dat betekent dat deze set er altijd als nieuw uit blijft zien, ongeacht hoe vaak je ze gebruikt. Of je nu een professionele BBQ chef bent of gewoon op zoek bent naar de perfecte set voor het volgende BBQ feestje, deze tweedelige set zal je niet teleurstellen. Geniet van heerlijk gegrild voedsel met de beste BBQ tools binnen handbereik.

preview_luxbbqsetolive_sf-1
preview_luxbbqsetolive_sf-6
preview_luxbbqsetolive_sf-8
preview_luxbbqsetolive_sf-10
Cookie-instellingen
U kunt hieronder uw cookie-instellingen kiezen en accepteren: