1-4-22

Heel ver weg, maar toch dichtbij...

Het is de laatste tijd veel in het nieuws; de Voedselbank. Steeds meer gezinnen in Nederland, zeker in coronatijd, moeten helaas gebruik maken van de voedselbank. Vlak voor de feestdagen in 2020 werd Style de Vie benaderd door een bedrijf die een inzamelingsactie was gestart voor de voedselbank. Om niet alleen voeding te gaan weggeven, maar ook food-gerelateerde producten voor gezinnen die het zwaar hebben. Een prachtig initiatief waar Style de Vie Authentique B.V. graag aan mee wilde werken.


‘Met een goed gevulde doos onder mijn arm ben ik de producten persoonlijk gaan langsbrengen bij de voedselbank in Gorinchem, de stad waar Romy en ik zelf ook al jaren wonen. Een doos vol met mooie producten zoals setjes kaasmessen en luxe steakmessen, waarmee ook de wat minder bedeelde gezinnen in Gorinchem een mooi gedekte tafel kunnen realiseren tijdens de feestdagen. Want wat je ook eet, duur of goedkoop, we weten hoe een mooi gedekte tafel en het samenzijn met familie of vrienden kan bijdragen aan een geslaagde avond. Vanuit deze passie voor koken en tafelen is ook ons bedrijf ontstaan’, aldus Ronald Duyzer.


‘Deze eerste gift en positieve kennismaking met de voedselbank heeft ons aan het denken gezet. Lekker en gezond eten is iets waar wij veel waarde aan hechten. Ieder gezin moet de kans krijgen om een gezonde en lekkere maaltijd op tafel te zetten. Vanuit deze gedachte hebben we besloten om middels een maandelijkse bijdrage aan de voedselbank een steentje te willen bijdragen. We vinden het ongelofelijk fijn en zijn dankbaar dat we in de positie zijn gekomen om dit met ons bedrijf te kunnen doen.

Tevens willen we gebruik maken van de mogelijkheid om alle medewerkers en vrijwilligers van de Voedselbank in Nederland te bedanken voor hun dagelijkse inzet.’


Ronald en Romy Style de Vie Authentique BV

voedselbank-768x512-2
Cookie-instellingen
U kunt hieronder uw cookie-instellingen kiezen en accepteren: