Ook dit voorjaar komt Style de Vie Authentique weer met een aantal nieuwe producten. De One Message Spoon collectie wordt uitgebreid met 42 nieuwe teksten in verschillende categorieën in zowel het Nederlands, Engels als Duits. Daarnaast is er nu naast de losse houten geschenkverpakking voor 1 lepel, ook een losse geschenkverpakking voor 2 lepels beschikbaar. Deze geschenkverpakking is in combinatie met de losse lepels te bestellen en te verpakken. Naast de kleine houten display is er nu ook een grotere display beschikbaar voor de One Message Spoon. Deze display is een echte blikvanger in uw winkel of bij de kassa en biedt plaats aan 180 lepels.

De nieuwste aanvulling op de Luxury Line van Laguiole Style de Vie bestaat uit twee kaasmessensets, een set steakmessen en een set vorken volledig uitgevoerd in wengé. De steakmessen zijn voorzien van een glad lemmet in een matzwarte kleur. Deze prachtige, bijna zwarte houtsoort is zeer duurzaam en heeft dankzij de donkere kleur een mooie, luxueuze uitstraling.  De sets worden verpakt in een luxe zwart kistje.

Het Laguiole Style de Vie Santokumes van olijfhout is binnenkort niet alleen in combinatie met de houten snijplank, maar ook los te bestellen. Dit veelzijdige mes heeft een lemmet dat is vervaardigd van 2,5 mm dik RVS en heeft een prachtig olijfhouten handvat. Het wordt verpakt in een luxe zwart houten kistje en is niet geschikt voor de vaatwasser.

Het merk Forged krijgt met de 4-delige Intense steakmessenset een mooie aanvulling op de Intense serie. Daarnaast is voor de echte messenliefhebber in de Olive serie het Aziatisch hakmes terug van weggeweest. Geschikt voor het snijden van grove stukken vlees en groente, maar tegelijkertijd ook voor het kneuzen en fijnsnijden van kruiden. En met zijn indrukwekkende uiterlijk ook een echte blikvanger in de keuken! De Forged messen zijn 100% handgesmeed en verpakt in bijzonder gebrand houten kistje. Rockwell 58, 7CR17MOV roestvrij staal uit Japan.