Churrasco komt uit de tijd van de gauchos (cowboys in zuid-Brazilië) die vlees aan spiesen grilden, boven hete kolen in de grond. De Churrasco serie van Forged maakt het voor iedereen mogelijk om deze beleving en stijl nu ook thuis te ervaren! De serie bestaat uit spiesen en spiesvorken van hoogwaardig staal en een olijfhouten heft, een gietijzeren serveerpan en RVS grijptangetjes voor een complete Churrasco-beleving.


Met de spiesen en vorken gril je elk stuk vlees, groente of vis moeiteloos én in stijl boven het vuur of de de hete kolen van je barbecue. De spiesen zijn verkrijgbaar in de formaten 50, 60 en 70 cm. Serveer je gerecht uit met behulp van de gietijzeren serveerpan. In de pan staat de spies stevig vast tijdens het aansnijden en worden marinades, vleessappen en restjes vlees opgevangen. Met de tangetjes kunnen je gasten de afgesneden stukken vlees, vis of groente moeiteloos aanpakken.

Churrasco Magazine

Ben je op zoek naar inspiratie? Ook daar hebben we aan gedacht. We delen graag onze mooiste Churrasco en Flambadou-recepten met je! Bekijk ons online Churrasco Magazine voor heerlijke vlees-, vis- en groenterecepten en nog veel meer tips voor jouw perfecte Churrasco-avond.