Na weken van vullen, aanpassen en fine-tunen kunnen we u met trots mededelen dat onze nieuwe beeldbank live is! Zoals u van ons gewend bent besteden we veel aandacht en tijd aan onze fotografie en we zijn dan ook blij dat we u dit in deze verbeterde beeldbank kunnen aanbieden. Met meer dan 2000 professionele foto’s bieden we u nu een beeldbank waarin u snel en overzichtelijk de juiste beelden kunt downloaden. Een beeldbank waarmee we u hopelijk kunnen inspireren!

 

Gebruikersgemak

In de nieuwe beeldbank ziet u meteen een voorbeeld van de verschillende afbeeldingen zodat u met gemak het gewenste beeld kunt vinden. Dankzij de herkenbare mappenstructuur vindt u snel uw weg en mocht u gericht willen zoeken naar een bepaald product dan kunt u hiervoor de zoekfunctie gebruiken. Naast onze foto’s en video’s van onze producten kunt u in de beeldbank ook van elk merk onze laatste logo’s, brochures en campagnematerialen downloaden.

Heeft u nog geen account? Maak hier gemakkelijk zelf een account aan of neem contact met ons op via media@styledevie.nl.

Schrijf u in voor de online cursus

Omdat we begrijpen dat een nieuwe beeldbank systeem niet voor iedereen even makkelijk te gebruiken is, hebben we een dag ingepland waarin we online uitleg geven over alle functionaliteiten van de beeldbank.
Klik hier om uzelf aan te melden.