Nieuws

Het laatste nieuws van Style de Vie

Forged Original gaat de grens over

januari 20, 2022

Ook in 2022 zal Forged te zien zijn in het best bekeken BBQ programma op tv: BBQ Street op 24Kitchen. Met ruim 400.000 kijkers per week wist BBQ Street in 2021 buitenkokend Nederland weer te boeien met de leukste trends, recepten en de mooiste tools van Forged. Lees verder » 

Nieuwe kaas- en botermessen!

december 14, 2021

De nieuwe Kaas- en botermessen van Style de Vie snijden aan beide kanten. Lees verder » 

Gewijzigde openingstijden feestdagen

december 8, 2021

In verband met de feestdagen zijn er een aantal wijzigingen in onze openingstijden en orderverwerking.

 

Lees verder » 

Binnenkort uit de collectie!

november 23, 2021

Vanaf 2022 zullen wij helaas afscheid nemen van een aantal producten, deze zullen gesaneerd worden wanneer de voorraad op is. Natuurlijk komen er in de aankomende tijd weer nieuwe en/of verbeterde producten voor in de plaats. 

Lees verder » 

Nieuwe collectie Najaar 2021

september 7, 2021

De nieuwe collectie voor dit najaar bestaat uit een aantal uitbreidingen én nieuwigheden binnen onze merken Laguiole Style de Vie, Style de Vie en Forged. Benieuwd? Neem hier een kijkje bij onze nieuwe collectie!

De nieuwste aanvullingen op de Premium Line van Laguiole Style de Vie zijn de amuselepels en de koffielepels. De Luxury Line is uitgebreid met een set steakmessen en een set vorken volledig uitgevoerd in wengé. De steakmessen zijn voorzien van een glad lemmet in een matzwarte kleur. Deze prachtige, bijna zwarte houtsoort is zeer duurzaam en heeft dankzij de donkere kleur een mooie, luxueuze uitstraling.  De sets worden verpakt in een luxe zwart kistje.

Luxury Line Rozenhout producten
In de Luxury Line worden de rozenhouten producten vervangen door een andere houtsoort. Rozenhout, dat helaas met uitsterven wordt bedreigd, wordt nu beschermd en het rozenhout in onze producten wordt daarom vervangen door rooskleurig pakkahout, om zo dezelfde luxe uitstraling te behouden. Lees verder » 

Klanten over One Message Spoon

augustus 19, 2021

Warenhuis Vanderveen Assen bestaat sinds 1897 en is hét shop-in-shop warenhuis van Noord-Nederland. Ze hebben een uitgebreid assortiment mode, horeca, vrije tijd, diensten en wonen. De afdeling Koken & Tafelen is in 1916 opgericht en daar kan elke kookliefhebber zeker slagen. Al jaren zijn ze een goede klant van Style de Vie Authentique en ze verkopen o.a. de One Message Spoons, Olive Forged serie, de nieuwe olijfolieschaaltjes en diverse steakmessen van Laguiole Style de Vie.

  Lees verder » 

De nieuwe beeldbank is live!

juni 22, 2021

Na weken van vullen, aanpassen en fine-tunen kunnen we u met trots mededelen dat onze nieuwe beeldbank live is! Zoals u van ons gewend bent besteden we veel aandacht en tijd aan onze fotografie en we zijn dan ook blij dat we u dit in deze verbeterde beeldbank kunnen aanbieden. Met meer dan 2000 professionele foto’s bieden we u nu een beeldbank waarin u snel en overzichtelijk de juiste beelden kunt downloaden. Een beeldbank waarmee we u hopelijk kunnen inspireren!

  Lees verder » 

Premium Line is vernieuwd

april 23, 2021

De couverts van de Premium Line hebben een kleine metamorfose ondergaan. De kromming is uit het handvat gehaald waardoor het ook bij linkshandigen beter in de hand ligt. Deze kenmerkende vormgeving is nog wel terug te vinden bij het tafelmes. Ook de vorken van Premium Line zijn (met uitzondering van de Parelmoer) aangepast naar een rechte uitvoering.

  Lees verder » 

Heel ver weg, maar toch dichtbij..

april 1, 2021

Het is de laatste tijd veel in het nieuws; de Voedselbank. Steeds meer gezinnen in Nederland, zeker in coronatijd, moeten helaas gebruik maken van de voedselbank. Vlak voor de feestdagen in 2020 werd Style de Vie benaderd door een bedrijf die een inzamelingsactie was gestart voor de voedselbank. Om niet alleen voeding te gaan weggeven, maar ook food-gerelateerde producten voor gezinnen die het zwaar hebben. Een prachtig initiatief waar Style de Vie Authentique B.V. graag aan mee wilde werken.

  Lees verder » 

Ervaar het echte Churrasco gevoel!

oktober 19, 2020

Churrasco komt uit de tijd van de gauchos (cowboys in zuid-Brazilië) die vlees aan spiesen grilden, boven hete kolen in de grond. De Churrasco serie van Forged maakt het voor iedereen mogelijk om deze beleving en stijl nu ook thuis te ervaren! De serie bestaat uit spiesen en spiesvorken van hoogwaardig staal en een olijfhouten heft, een gietijzeren serveerpan en RVS grijptangetjes voor een complete Churrasco-beleving.

Forged presenteert: Sebra Forged

augustus 25, 2020

Forged komt dit najaar met een geheel nieuwe messenserie: Sebra Forged. Deze nieuwe serie is een opvallende verschijning binnen het merk. Dat komt voornamelijk door het gebruik van de donkere houtsoort Dalbergia melanoxylon, in Afrika ook wel vertaald als Sebra. Het prachtige donkerhouten heft straalt warmte uit, noem het chique. Deze uitstraling maakt, samen met het herkenbare gehamerde lemmet en het subtiele rode detail bij de krop, van deze serie echt iets bijzonders.

 

Met Sebra Forged haal je een stoer en uiterst stijlvolle messenserie in huis die gezien mag worden! Lees verder » 

Katai Forged wint Red Dot Award

april 7, 2020

Groot nieuws! Met Katai Forged hebben we dit jaar de Red Dot Design Award gewonnen in de categorie Product Design – Cookingware. De jury was onder de indruk van het unieke ontwerp en de estethiek van ons prachtige mes en prees de onvergelijkbare functionaliteit.

De Red Dot Award: Product Design biedt ontwerpers en fabrikanten van over de hele wereld een platform om hun producten te beoordelen. Dit jaar deden er ontwerpers en bedrijven uit ruim 60 landen mee aan  met in totaal meer dan 6.500 producten. De internationale jury bestaat uit ervaren deskundigen uit verschillende disciplines en komt al zo’n 65 jaar bijeen om elk jaar de beste ontwerpen te selecteren. Het beoordelingsproces duurt enkele dagen en is gebaseerd op twee essentiële criteria: de juryleden testen alle inzendingen om niet alleen de esthetiek te beoordelen, maar ook de gekozen materialen, het niveau van het vakmanschap, de oppervlaktestructuur, de ergonomie en de functionaliteit. Lees verder » 

Nieuwe collectie

januari 7, 2020

Ook dit voorjaar komt Style de Vie Authentique weer met een aantal nieuwe producten. De One Message Spoon collectie wordt uitgebreid met 42 nieuwe teksten in verschillende categorieën in zowel het Nederlands, Engels als Duits. Daarnaast is er nu naast de losse houten geschenkverpakking voor 1 lepel, ook een losse geschenkverpakking voor 2 lepels beschikbaar. Deze geschenkverpakking is in combinatie met de losse lepels te bestellen en te verpakken. Naast de kleine houten display is er nu ook een grotere display beschikbaar voor de One Message Spoon. Deze display is een echte blikvanger in uw winkel of bij de kassa en biedt plaats aan 180 lepels.

De nieuwste aanvulling op de Luxury Line van Laguiole Style de Vie bestaat uit twee kaasmessensets, een set steakmessen en een set vorken volledig uitgevoerd in wengé. De steakmessen zijn voorzien van een glad lemmet in een matzwarte kleur. Lees verder »