NAJAARSCOLLECTIE 2024


Ontdek de onmisbare benodigdheden voor jouw culinaire avonturen! Met onze nieuwe serie 'Essentials' wordt koken een waar genot. Van handige foedralen en snijplanken tot een complete onderhoudset en hoogwaardige pannen, Forged heeft alles wat je nodig hebt! Elk item stuk voor stuk essentieel om jouw kookkunsten naar nieuwe hoogten te tillen met de 'Essentials' van Forged. Daarnaast heeft Style de Vie een nieuw product, namelijk een olijfolie-boter-peper-en-zout-setje! Upgrade jouw tafelstyling et deze perfecte toevoeging voor elke keuken.


Deze producten worden verwacht in het najaar 2024.

Forged Essentials

Forged Onderhoudsset

De ultieme verzorging voor je geliefde Forged producten. Met onze complete onderhoudsset houd je je Forged producten als nieuw. In deze set vind je metaal polijstmiddel, metaalolie, houtwas en drie verschillende microvezeldoekjes. De doekjes zijn special ontworpen om optimaal hun werk te kunnen doen in combinatie met het materiaal dat je gebruikt voor het onderhoud. Elke doek heeft dus zijn eigen functie. Stuk voor stuk hoogwaardige onderhoudsproducten om jouw Forged collectie in optimale staat te houden.



Forged Cuttingboard Natural Large/Medium Acacia

Ontdek de robuuste snijplank met handige sapgeul van Forged uit de nieuwe Essentials serie. Vervaardigd uit duurzaam en hoogwaardig acaciahout en uitgerust met anti-slip pootjes voor extra stabiliteit. De snijplank is verkrijgbaar in twee maten (M en L). Met de Forged onderhoudsset blijft hij in topconditie. Onmisbaar voor elke culinaire strijder.



Forged Foedraal bruin leder

Bescherm je messen met stijl! Ambachtelijk gemaakt van 100% pull-up rundleer en 1,5 mm dik. Biedt ruimte voor 8 messen en 3 compartimenten voor kleine voorwerpen of schilmesjes. Bevat een ruim apart vak dat sluit met een rits voor keukengerei. Ideaal voor het veilig transporteren of opbergen van je messen. Onderhoud de foedraal met de Forged onderhoudskit om hem in optimale conditie te houden. Het is normaal dat het leer door het uitrekken wat lichter wordt. Leer wordt met gebruik steeds mooier en gaat een leven lang mee bij goed onderhoud. Ga voor de ultieme stoere look en ongeëvenaarde kwaliteit met Forged.



Forged Koekenpan met 1 en 2 handvatten 24/28 cm

Een onmisbaar veelzijdig carbon stalen pan, perfect voor het bakken van eieren, pannenkoeken of eenpansgerechten, maar ook ideaal voor dagelijkse maaltijden en vlees. Vlees krijgt een mooi krokant korstje door het bakken in deze pannen. De Forged Frying Pan uit de Forged Essentials serie is gemaakt van 3 mm dik carbonstaal, handgesmeed en geschikt voor alle kookplaten inclusief inductie, oven, open vuur en BBQ. Duurzaam en PFAS-vrij, met een natuurlijke coating die je zelf creëert, wat we ook wel ‘’seasonen’’ noemen. Dit zorgt voor een soort natuurlijke anti-aanbaklaag en voorkomt in veel gevallen roest. Mocht het toch een keertje voorkomen dat je product wat gaat roesten, geen probleem, onderhoud hem met de Forged maintenance kit en hij is weer als nieuw. Deze pan gaat een leven lang mee. We hebben twee soorten pannen in ons assortiment, namelijk met 1 handvat en met twee handvatten. Beide soorten zijn zowel in ø24 als in ø28 cm verkrijgbaar.

olivepetty11_4

Forged Olive Petty Knife

De perfecte mix van Japanse finesse en Europese veelzijdigheid. Culinaire creativiteit met het Forged Olive Petty Knife. Gesmeed uit hoogwaardig 440c staal en met een rockwell hardheid van 58, is dit mes een ware meester in de keuken. Het petty knife is jouw betrouwbare metgezel voor precisiewerk, van het schillen van groenten tot het uitvoeren van delicate snedes. Voor een keuken die draait op prestatie en vakmanschap, kies je voor Forged.

Style de Vie

Style de Vie Olijfdipschaaltjes 3-delig

Deze set van Style de Vie combineert functionaliteit met prachtig design voor fijnproevers. Het keramieken olijfolieschaaltje verrijkt je borrel- of dinertafel. Dip brood of crackers in hoogwaardige olijfolie met kruiden zoals chili of peper of voeg een lekkere balsamico- of vijgazijn toe. De olijfolie kleurt van licht naar donker door de verschillende niveaus. Een extra leuk detail voor een optimale presentatie. Door de toevoeging van het acaciahouten boterschaaltje kan iedereen zelf kiezen of ze zin hebben in boter of olie op hun broodje. Het afgesloten en acaciahouten zout- en peperbakje met lepeltje maakt deze set compleet. Strooi een klein beetje zout of grof gemalen peper over de boter of de olie op je broodje en je bent klaar om te genieten van een simpel, maar o zo lekker hapje. Uiteraard kun je naast standaard zout of peper ook bijvoorbeeld tijm in het afgesloten bakje doen. Met deze set voeg je een vleugje finesse toe aan je tafel met Style de Vie, waar elk element de kunst van het dineren versterkt. Het opbergen van deze set is ruimtebesparend omdat alle bakjes stapelbaar zijn. Ziet er ook nog eens heel leuk uit!

olijfdip3del_2

Laguiole Style de Vie


*Ook verkrijgbaar in een 3-delige cadeauset, bestaande uit de Premium Line Rasp extra grof, fijn en ribbon.

prraspzestzw_sf-7

Premium Line Rasp Zester Zwart


Met de zester rasp van Laguiole Style de Vie rasp je jouw favoriete ingrediënten zeer fijn. Denk aan bijvoorbeeld citrus, chocolade, harde kazen en specerijen zoals knoflook en pepers.


De rasp heeft een gelaserd bladoppervlak van roestvrij staal en is met een lasertechniek gesneden waardoor de rasp goed scherp is. Het handvat is speciaal gemaakt voor een stevige en comfortabele houvast.


prraspexcoarsezw_sf-8

Premium Line Rasp Extra Grof Zwart


De extra grove rasp van Laguiole Style de Vie is geschikt voor het raspen van bijvoorbeeld aardappel, kool, komkommer, pompoen, kaas, wortel en appel.


De rasp heeft een gelaserd bladoppervlak van roestvrij staal en is met een lasertechniek gesneden waardoor de rasp goed scherp is. Het handvat is speciaal gemaakt voor een stevige en comfortabele houvast.


prraspribbonzw_sf-6

Premium Line Rasp Ribbon Zwart


De ribbon rasp van Laguiole Style de Vie is buiten het raspen van de schil van een citrusvrucht ook ideaal te gebruiken voor bijvoorbeeld harde kazen, chocolade, gember, kokos en specerijen. Door de iets bredere uitsnede ontstaan er een soort vlokjes.


De rasp heeft een gelaserd bladoppervlak van roestvrij staal en is met een lasertechniek gesneden waardoor de rasp goed scherp is. Het handvat is speciaal gemaakt voor een stevige en comfortabele houvast.

prraspfinezw_sf-9

Premium Line Rasp Fine Zwart


De fijne rasp van Laguiole Style de Vie is ideaal voor het raspen van bijvoorbeeld de schil van een citrusvrucht, harde kaas, gember, knoflook, chili, chocolade, nootmuskaat en noten.


De rasp heeft een gelaserd bladoppervlak van roestvrij staal en is met een lasertechniek gesneden waardoor de rasp goed scherp is. Het handvat is speciaal gemaakt voor een stevige en comfortabele houvast.


champcavoystoak_sf-2

Luxury Line The Exclusive edition

Geschenkset met opener voor een flesje bubbels, kaviaar lepeltje gemaakt van schelpen, kaviaar opener, oestermes en siliconen houder voor oesters.


Stap binnen in de wereld van ultieme verfijning met de exclusieve geschenkset van Laguiole Style de Vie. Een symfonie van betaalbare luxe en elegantie. Elke item in deze set is zorgvuldig geselecteerd om te voldoen aan de hoogste normen van smaak en stijl. Perfect voor degenen die de fijnere dingen in het leven waarderen. Van het moeiteloos openen van een fles Champagne, Cava of Prosecco tot het delicate serveren van kaviaar met de prachtige lepel gemaakt van schelpen. En met de kaviaarpotjes opener maak je deze luxe lekkernijen met gemak open. Het oestermes biedt precisie, terwijl de siliconen houder zorgt voor extra grip. Met deze set transformeer je elke gelegenheid tot een feest van luxe en verfijning.

Premium Line essential knives zwart

Schilmesjes zijn onmisbaar in de keuken! De Laguiole Style de Vie 3-delige keukenmesjesset biedt comfort en precisie! Dit setje bevat een tourneermes, tomatenmes en een schilmes. Het tourneermes gebruik je voor het tourneren van groente en fruit. De gekromde lemmetvorm maakt het mesje ook ideaal voor schilwerk van bijvoorbeeld een appel. Met het tomatenmes snijd je met gemak alle tomaten, maar ook harde broodjes zijn geen probleem. Het schilmes is de alleskunner van de keuken. Je gebruikt hem voor het fijnsnijden van kruiden, het snijden en schillen van groenten of zelfs voor het schoonmaken van vlees. Een echte allrounder dus! Elk mes is gemaakt van hoogwaardige materialen en ontworpen voor maximaal comfort. Maak koken niet alleen leuker en makkelijker, maar ook een stuk sneller met deze stijlvolle en praktische set. Perfect voor in elke keuken!

pressentknzw3pcs_sf-3
Cookie-instellingen
U kunt hieronder uw cookie-instellingen kiezen en accepteren: