Stagiair Media & Communicatie - Meewerkstage (M/V)

Style de Vie Authentique B.V. is een jong dynamisch bedrijf in keuken en tafelen gerelateerde producten. Ons bedrijf richt zich op alle Bourgondiërs onder ons met luxueuze maar betaalbare producten. Van de mooiste steakmessen, serveerplanken, besteksets tot zelfs prachtig handgemaakte messen vervaardigd van Japans staal. Wij leveren onze producten uitsluitend aan (online) kook- en cadeauwinkels, horeca-groothandels, leveranciers van kerst- en relatiegeschenken en tuincentra. Klantgerichtheid en service staan daarom bij ons hoog in het vaandel. Met een hecht team, waarbij iedereen voor elkaar klaar staat, werken we hard om onze doelen te verwezenlijken en onze eigen merken te laten groeien.


Met eigen merken als Laguiole Style de Vie, Forged, Plate-it, One Message Spoon en Style de Vie hebben we de afgelopen jaren Nederland veroverd en zijn we klaar om internationaal door te breken. Style de Vie Authentique onderscheidt zich met unieke productontwikkeling, luxe verpakkingen, creatieve marketingoplossingen en vooral een passievol team van mensen. Om alle merken meer vorm en gezicht te geven zijn we op zoek naar een:

Stagiair Media & Communicatie (m/v) | uren zijn bespreekbaarFunctieomschrijving

Als stagiair Media & Communicatie verwachten wij van jou veel creativiteit en nauwkeurigheid. Daarnaast ben je zelfverzekerd, initiatiefrijk en kun je ook goed zelfstandig werken. Je gaat nauw samenwerken met het gehele marketingteam bestaande uit een Marketing Manager, een Communicatie Specialist en twee vormgevers. Je zal door de Marketing Manager begeleid en ingewerkt worden.


Wat ga je doen?

De functie is erg divers en bestaat uit verschillende werkzaamheden. Je bent verantwoordelijk voor je eigen projecten op de marketingvloer. Dat functie bestaat uit social mediacampagnes bedenken en produceren op basis van een contentkalender. Omdat wij meerdere merken hebben is het een afwisselende functie en leer je ook heel snel om te schakelen tussen werkzaamheden. Vanuit kantoor help je mee met het ontwikkelen van mooie acties om een win-win situatie te creëren voor ons en de klant. Je gaat mee naar nationale en internationale beurzen om op social media vlak het merk te vertegenwoordigen. Je bent verantwoordelijk voor de interne nieuwsbrief en je helpt mee om de e-mailings vorm te geven. Je vormt een hecht team met collega’s op kantoor. De functie is te omschrijven als dynamisch en uitdagend binnen een groeiend bedrijf met veel (internationale) ambitie.


Functie-eisen

We zoeken iemand die veel affiniteit heeft met social media en het creëren/beheren van de content hiervoor. Voor onze diverse merken hebben we verschillende (social) kanalen die beheert moeten worden. Allen met een andere doelgroep en dus ook een andere tone of voice en benadering. Zowel B2B als B2C communicatie. Je bent in staat om naast het maken van een plan,

tevens een goede invulling te geven aan de content per kanaal. Naast het werken met onze bestaande fotografie en beeldbank zoeken we iemand die enthousiast wordt van het zelf ontwikkelen van content in samenwerking met onze vormgevers.


· Minimaal MBO Niveau 4, richting Marketing, media of communicatie.

· Affiniteit met Social media: Facebook, Instagram, Pinterest, TikTok, etc.

· Affiniteit met koken, tafelen (food) is een pré

· Affiniteit met fotografie en/of videobewerking is een pré

· Ervaring met Office programma’s: MS Outlook, Word, Excel, Powerpoint.

· Nederlands en Engels in woord en geschrift


Wat bieden wij?

Een leuke en afwisselende stageplek in een gezellig en hecht team, waar alle ruimte is voor eigen initiatief. Naast een passende beloning houden we zelf ook van een lekker drankje en hapje. Dat zie je terug in onze maandelijkse gezamenlijke lunches (hopelijk snel weer mogelijk), bedrijfsetentjes en onze heerlijke koffie- en theebar. Er hangt een informele sfeer waarbij elke mening echt telt! Verder kun je ook het volgende verwachten van ons:

· Passende stagebeloning

· Mooie kortingen op onze eigen producten

· Een echte bijdrage leveren aan de marketingactiviteiten binnen Style de Vie

· Een goede begeleiding binnen een leuk team

· Een eigen bureau en werkplekWe ontvangen je reactie graag voorzien van motivatie en CV. Deze kan je sturen naar sharon@styldevie.nl. Voor meer informatie over ons, kijk op www.styledevie.nl.


Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet gewaardeerd.

Cookie-instellingen
U kunt hieronder uw cookie-instellingen kiezen en accepteren: