plate-it-logo_wit
MINIMALE MOEITE IN DE KEUKEN, MAXIMAAL EFFECT OP TAFEL

PRACHTIG OPGEMAAKTE BORDEN, EENVOUDIG MET PLATE-IT

Je hebt een mooi gerecht gemaakt. Vol van smaak. Het ruikt heerlijk. Nu alleen nog een prachtige presentatie. Want het oog wilt ook wat: een mooi opgemaakt bord draagt bij aan de ervaring aan tafel. Met de tools van Plate-it geef je nu snel en gemakkelijk de finishing touch aan ieder gerecht.


Plate-it heeft de beste koksgereedschappen uit de sterrenkeuken geselecteerd, om thuis je borden professioneel op te maken. Van siliconen-vormen en spuitflessen tot quenelle-lepels, decoratie-zeven en saus-scrapers. Onze producten zijn gemaakt van hoogwaardige en duurzame materialen. Stuk voor stuk modern design, betaalbaar én simpel in gebruik. Speciaal voor de (thuis)kok die de puntjes op de i wil zetten. Met Plate-it laat je ieder gerecht schitteren.

PERFECTIE OP JE BORD

PLATING: AANDACHT AAN OPMAAK

Plate-it betekent: maak het (bord) op. Plating in de keuken is meer dan een gerecht op een bord leggen. Dezelfde aandacht die je aan het koken geeft, geef je ook aan de opmaak van ieder bord. Zodat jouw culinaire creatie schittert als je 'm je gasten voorzet.


Plating is typisch iets voor luxe restaurants, die de puntjes op de i zetten bij de presentatie van hun eten. Met de juiste tools kan jij nu ook je plating perfectioneren. Om op een eenvoudige manier je borden net zo prachtig op te maken als professionele chefs dat doen.


Plate-it, like a pro

styledeviejuni-043
PROFESSIONELE PLATING TOOLS

PLATE-IT PRODUCTEN

sdvmei2022-679
pibottles500
SWIPE DOOR ONZE TOOLS

SPUITFLESSEN

De twee garneerflessen in de set van Plate it ® zijn niet alleen ideaal om de juiste dosering van beslag, sauzen, olies of dressings te gebruiken, maar zijn ook het perfecte hulpmiddel bij het opmaken van je borden. Toefjes, cirkels, lijnen – alles is mogelijk. De flessen hebben ieder een eigen mond, waardoor de ene fles perfect is voor het grove, en de andere voor het subtiele werk.

styledeviejuni-171
pibrush2
SWIPE DOOR ONZE TOOLS

KWASTEN

Of je nu een gerecht wilt lakken, een bakvorm wilt invetten of een druppel puree of saus mooi wilt uitsmeren om een bord mooi op te maken: met de kwasten van Plate It ® kan het allemaal. 

sdvmei2022-654
pibunuelos3
SWIPE DOOR ONZE TOOLS

BUNUELOS ROZETTES

Met de Bunuelos Rosette van Plate it ® maak je de typisch Spaanse mini-beignets in een sierlijke bloemvorm. Een prachtig onderdeel van een opgemaakt dessert, of, met een minder zoet beslag, als basis voor een indrukwekkend hoofdgerecht.

sdvmei2022-537
pigarnrings4
SWIPE DOOR ONZE TOOLS

CAKERINGEN MET PUSHER

De ronde uitstekers van Plate it ® zijn perfect om cake mee uit te steken of ingrediënten cirkelvormig op te maken op je bord. Met behulp van de pusher wordt de vulling ook gemakkelijk weer uit de vorm geduwd. 

_mnr4614
pimoldsinfinity
SWIPE DOOR ONZE TOOLS

INFINITY SET

Met de siliconen en PP mallen van Plate it ® maak je allerhande vormen die jouw met zorg gemaakte gerechten écht tot een hoger niveau tillen. Zowel 3D als plat op het bord, met een krokantje, mousse of poeder – je kunt alle kanten op.

_mnr4613
pimoldswood
SWIPE DOOR ONZE TOOLS

WOOD SET

Met de siliconen en PP mallen van Plate it ® maak je allerhande vormen die jouw met zorg gemaakte gerechten écht tot een hoger niveau tillen. Zowel 3D als plat op het bord, met een krokantje, mousse of poeder – je kunt alle kanten op.

sdvmei2022-522
pinozzle11
SWIPE DOOR ONZE TOOLS

SPUITZAKKENHOUDER MET SPUITMONDJES

Garneer je cupcakes, taarten, maar ook purees met deze professionele spuitzakkenset van Plate It ®. Elk spuitmondje heeft een eigen functie.

sdvmei2022-629-edit
piquenellesl
SWIPE DOOR ONZE TOOLS

QUENELLE MAAT L

Met de quenelle lepels van Plate It ® maak je van elke pudding, mousse, puree of ijs quenelles, oftewel de bolle, ovale vormen die je vooral in de Franse keuken vaak ziet. 

sdvmei2022-615
piquenelless
SWIPE DOOR ONZE TOOLS

QUENELLE MAAT S

Met de quenelle lepels van Plate It ® maak je van elke pudding, mousse, puree of ijs quenelles, oftewel de bolle, ovale vormen die je vooral in de Franse keuken vaak ziet. 

styledeviejuni-384-edit
pidecosieve8
SWIPE DOOR ONZE TOOLS

DECORATIEZEEF

Dankzij het fijnmazige gaas van de decoratiezeef is deze geschikt om op allerlei manieren te gebruiken in de keuken. Of je nu je borden op bijzondere wijze wilt opmaken of versgebakken taarten wilt decoreren: met de decoratiezeef van Plate It ® maak je je gerechten prachtig af.

sdvmei2022-360-edit
pispat3
SWIPE DOOR ONZE TOOLS

KNIKSPATELS

De knikspatels van Plate It ® zijn een fantastische hulp in de keuken. Met de paletmessen (in twee maten) kun je op professionele wijze vullingen aanbrengen, taarten glaceren of sauzen decoratief uit te smeren. De knikspatels zijn bovendien zeer geschikt om (kleine) ingrediënten te dresseren op je bord, waarbij de brede knikspatel handig is voor wat grotere ingrediënten en de paletmessen juist geschikt zijn voor het kleinere werk.

styledeviejuni-325
piturntable
SWIPE DOOR ONZE TOOLS

TURN TABLE

Met het draaiplateau van Plate It ® maak je in een handomdraai borden op. Geen omslachtige manoeuvres meer om het beste resultaat te krijgen! Het draaiplateau is ook zeer geschikt om taarten op te decoreren.

sdvmei2022-160
pitweezers2
SWIPE DOOR ONZE TOOLS

PRECISIE PINCETTEN

Een pincet is het ideale accessoire voor het opmaken van gerechten met kleinere elementen. Van kruiden tot cress en van granaatappelpitjes tot eetbare bloemen – met de keukenpincetten van Plate It ® maak je van elk gerecht een meesterwerk.

styledeviejuni-312
piscrapervol1
SWIPE DOOR ONZE TOOLS

SCRAPER

Met de scrapers van Plate It ® maak je in een handomdraai niet alleen een indrukwekkend opgemaakt bord, maar glaceer en decoreer je ook gemakkelijk taarten.


FINE DINING, BASIC, BAKERY, JUNIOR

ONDERVERDEELD IN VIER CATEGORIEËN

De producten van Plate-it zijn ingedeeld in vier categorieën die meer vertellen over hun gebruiksmogelijkheden. Omdat de tools van Plate-it multifunctioneel zijn, vallen sommige producten in meerdere categorieën.

sdvmei2022-176
plate_it_cat_finedining_v2

FINE DINING

Ben jij een echte perfectionist en wil jij de puntjes op de i zetten bij de presentatie van je eten? Deze tools zijn perfect om te gebruiken als je een echt kunstwerk van je gerecht wilt maken. Prachtige borden opmaken zoals een professionele chef dat doet: Plate it - like a pro!

sdvmei2022-666
plate_it_cat_basic_v2

BASIC

Voor de kookliefhebber en beginnend kook-kunstenaar. Deze producten vormen de basis voor mooi opgemaakte borden. Niet veel nodig - en toch een mooie presentatie dankzij de basics van Plate-it.


sdvmei2022-503-edit
plate_it_cat_bakery_v2

BAKERY

De producten in deze categorie zijn erg geschikt voor mensen die van bakken houden, en niet alleen dat - het oog wilt ook wat: deze tools zijn ideaal voor het decoreren van cakes, patisserie, desserts etc. Plate je taart zoals nooit tevoren!


sdvmei2022-550
plate_it_cat_junior_v2

JUNIOR

Loopt er thuis een kleine chef in de dop rond? Deze producten zijn ook veilig te gebruiken met én door de kleinste thuiskoks. Ga aan de slag en maak van je mini-chef een echte pro!styledeviejuni-201
STERRENWAARDIGE PRESENTATIE

LAAT JE GERECHTEN SCHITTEREN

Koken is jezelf altijd uitdagen. Dat geldt zowel voor beginnende thuiskoks als voor ervaren chefs. Je wordt steeds beter - met elk gerecht, met elke dag in de keuken. Je leert nieuwe technieken, je ontdekt smaakcombinaties en je ontwikkelt een eigen stijl. De aandacht die je geeft aan smaak, wil je natuurlijk ook geven aan de presentatie. Voor prachtig ogende gerechten en positief verraste gasten. Plate-it maakt de beste plating tools uit de professionele keuken bereikbaar voor jou. Zodat ook jij snel en gemakkelijk een prachtig opgemaakt bord kan presenteren. Plate-it laat jouw gerechten schitteren. En jou ook.

ONTVANG EEN INFORMATIEPAKKET

INTERESSE?

Geïnteresseerd in de producten van Plate-it en wilt u graag een informatiepakket ontvangen? Laat uw gegevens dan achter. Aanvragen mogen binnenkomen bij afdeling Verkoop.


Heeft u vragen met spoed? Dan raden wij u aan om contact op te nemen met onze Customer Service. Het customer service team is telefonisch beschikbaar van maandag t/m vrijdag van 8:30 tot 17:30 uur via het telefoonnummer: 0031 (0) 183 – 745065.

Cookie-instellingen
U kunt hieronder uw cookie-instellingen kiezen en accepteren: