Administratief medewerker (Inkoopafdeling)

Functieomschrijving 

Style de Vie Authentique is een jonge, dynamische groothandel in keuken- en tafel-gerelateerde producten. Onze missie is om wereldwijd iedereen de mogelijkheid te geven om – onafhankelijk van inkomen of kookkunsten – tafelmomenten bijzonder te maken. We vinden dat een Bourgondische levensstijl voor iedereen toegankelijk moet zijn en staan dus voor betaalbare luxe voor iedereen. Omdat we goed weten wat we willen, doen we bijna alles in huis: van productontwikkeling tot marketing en van fotografie tot vormgeving.

Van de mooiste steakmessen, serveerplanken en besteksets tot prachtig handgemaakte messen vervaardigd van Japans staal – met eigen merken als Laguiole Style de Vie, Forged, One Message Spoon en Style de Vie hebben we de afgelopen jaren Nederland veroverd en zijn we klaar om internationaal door te breken. Onze producten kom je tegen in o.a. kookwinkels, cadeauwinkels en horeca groothandels, bij leveranciers van kerst- en relatiegeschenken, BBQ-speciaalzaken en tuincentra. We zijn een hecht team vol passievolle mensen, waarbij iedereen voor elkaar klaar staat. Er hangt een informele sfeer en elke mening telt.


Administratief medewerker voor onze inkoopafdeling

(24-40 uur – in overleg)

Zonder jou kunnen we onze klanten niet bevoorraden! Jij bent er zelfstandig verantwoordelijk voor dat we onze collecties tijdig in ons magazijn hebben liggen, zodat we onze klanten weer blij kunnen maken met nieuwe voorraad. Je werkt nauw samen met twee collega’s ter de ondersteuning van de Inkoopmanager en ook met onze leveranciers in Oost-Azië heb je dagelijks contact over levertijden en kwaliteit. Je volgt bestaande inkooporders op en doet bij elke levering een nauwkeurige kwaliteitscontrole. Je werkt bovendien veel samen met collega’s van orderadministratie, verkoop, marketing en logistiek. Nieuwe artikelen en orders worden aangemaakt in ons systeem Exact Online en jij bent degene die dit overziet en beheert. Met andere woorden: je bent verantwoordelijk voor het goed laten verlopen van inkooporders tot levering in ons magazijn – van A tot Z.


Wat ga je doen?  

 • Je bewaakt de algehele planning rondom uitstaande orders bij onze leveranciers in Oost-Azië. Je schakelt dagelijks met hen, voornamelijk in het Engels, per mail.
 • Je bent het aanspreekpunt voor onze afdelingen sales en binnendienst met betrekking tot product- en prijsaanvragen en levertijden.
 • Samen met de Inkoopmanager bevestig je inkoopprijzen en levertijden en houd je de daarbij behorende administratie bij.
 • Je boekt onze containers en verzorgt de bijbehorende documentatie.
 • Je reguleert het proces rondom samples, zodat er tijdig voldoende samples aanwezig zijn voor bijvoorbeeld fotografie en sales.
 • Je neemt klant-specifieke vragen in behandeling, zoals het personaliseren van orders voor klanten op het gebied van relatiegeschenken.


Wie zoeken wij? 

 • Je bent administratief zeer goed onderlegd en vindt het heerlijk om te werken in een internationaal veld vol creativiteit en dynamiek.
 • Je bent sterk in plannen, prioriteiten stellen en houdt (en bewaakt) gemakkelijk overzicht.
 • Je hebt een proactieve houding, bent flexibel en werkt graag in teamverband.
 • Uitstekende kennis van MS Office en Excel is een must! Het is extra fijn als je gewend bent te werken met Exact Online. Dat is een plus – maar geen pré.
 • Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift.
 • Je hebt een afgeronde MBO-opleiding op het gebied van inkoop en/of commerciële economie.
 • Je hebt affiniteit met koken, tafelen en het bourgondische leven!


Wat bieden wij? 

Een afwisselende baan bij een groeiende organisatie, waar alle ruimte is voor initiatief en nieuwe ideeën. Mede door onze (internationale) groei bieden we een uitdagende functie waarbij geen dag hetzelfde zal zijn. Je krijgt alle ruimte om mee te groeien met het bedrijf, jouw eigen verantwoordelijkheden te nemen en jezelf verder te ontwikkelen. We nemen de tijd om je te leren kennen, jouw kennis te laten maken met het bedrijf en je komt te werken in een gezellig, hecht team waarin iedereen voor elkaar klaarstaat. Elke maand organiseren we een gezamenlijke lunch en we gaan regelmatig met elkaar uit eten. Je ontvangt een passend salaris met goede secundaire arbeidsvoorwaarden.


Secundaire arbeidsvoorwaarden: 

· Pensioen

· Vakantiegeld

· 25 vakantiedagen per jaar op basis van een werkweek van 40 uur

· Reiskostenvergoeding

· Een gezellige werkomgeving waarin we niet alleen hard werken samen, maar ook regelmatig leuke dingen ondernemen

· Mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen


Enthousiast geworden? We ontvangen graag je reactie, voorzien van motivatie, CV en foto. Je mag deze sturen naar Charlotte Solleveld (charlotte@styledevie.nl). Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Hoe ziet je afdeling eruit?

Cookie-Einstellungen
Sie können unten Ihre Cookie-Einstellungen auswählen und akzeptieren: