STYLE DE VIE


Het merk Style de Vie bestaat uit meerdere eigen producten die in de lijn liggen van de rest van ons aanbod. Zo hebben we prachtige magnetische messenrekken in verschillende soorten hout en stijlvolle serveerplanken van acaciahout in ronde en ovale uitvoering. Allemaal even authentiek en origineel voor een betaalbare prijs.


Naast de opbergoplossingen biedt het merk Style de Vie ook prachtige producten om van je tafel een echt feest te maken. Houten serveerplanken met een natuurlijke vorm en mooie snijplanken. Heeft u onze unieke olijfolieschaaltjes al gezien? Dippen van ambachtelijk brood was nog nooit zo lekker! En wat dacht u van design kaas- en botermessen. Beschikbaar in de kleuren zwart, goud en staal!preview_sdvcheese6black_sf-11

preview_magneik50cm_sf-3
MAGNETISCHE OPBERGSYSTEMEN

MESSEN OPBERGEN

Messen mogen tegenwoordig gezien worden! Waar men vroeger messen in een lade, dichte messenblok of zelfs een koffer opborgen biedt Style de Vie prachtige oplossingen om messen veilig en in het zicht te kunnen opbergen. Het is ook nog eens beter voor je messen en hygiënischer.

BORRELEN OP Z'N BEST

MAAK VAN JE TAFEL EEN FEEST

Naast de opbergoplossingen biedt het merk Style de Vie ook prachtige producten om van je tafel een echt feest te maken. Houten serveerplanken met een natuurlijke vorm en mooie snijplanken. Heeft u onze unieke olijfolieschaaltjes al gezien? Dippen van ambachtelijk brood was nog nooit zo lekker! En wat dacht u van design kaas- en botermessen. Beschikbaar in de kleuren zwart, goud en staal!

preview_olijfdipschaal2_sf-14
VOOR IEDERE WOONSTIJL

BETAALBARE
LUXE

preview_acaovals_sf-10
preview_snijnatacam_sf-7
preview_sdvcheese6black_sf-7
preview_magnstanoak_sf-1
Cookie-instellingen
U kunt hieronder uw cookie-instellingen kiezen en accepteren: