Categories:
Filter:

Address

Contact

Categories:
Filter:

Zuidsingel 73 – 3811 HD Amersfoort

Tel. 06-1266 2618 – www.theefeestje.nl – info@theefeestje.nl

Wij houden van mooie spullen en een beetje overdaad. Vandaar dat we veel tijd besteden aan de beleving rondom jouw feestje. Jouw gasten wanen zich in een echte tearoom. Geen standaardspullen, maar veel antieke serviezen, etageres en eigenzinnig decoratiemateriaal. Ook dat genereert gezelligheid en contact. Een ontmoeting met Theefeestje is een pretty experience.

Roze is de kleur met een eigen karakter. Roze kan zowel brutaal als lief zijn. Roze is niet alleen een zoete kleur die past bij zoete theefeesten, maar heeft vooral ook een mooie uitstraling. Roze stimuleert gezelligheid en contact! Vandaar dat roze zo goed bij ons past. Theefeestje is pretty pink: brutaal, lief en met een eigen karakter! Oftewel: een pretty pink experience.
Trouwens we zijn niet alleen maar zoet!  We zijn prima in staat om ook zakelijke events te organiseren, maar wel op onze eigen wijze. En als je denkt dat alleen vrouwen hier blij van worden, weet dan dat inmiddels ook heel veel mannen van onze gerechten gesnoept hebben, een workshop hebben gevolgd of bij ons bezoek zijn geweest. En ook de beleving van Theefeestje hebben kunnen waarderen.

Address

Contact

Productkenmerken


Productcategorieën