Categories: Laguiole Style de Vie
Filter:

Address

Contact

Categories: Laguiole Style de Vie
Filter:

Bakkerspleintje 78 – 1901 EZ Castricum

T: 0251 651 201 – www.tafelvan2castricum.nl – info@tafelvan2.nl

Het Bakkerspleintje vormt al sinds de Romeinse tijd het hart van de oude dorpskom van Castricum Centrum. Het kreeg uiteindelijk zijn naam door een daar al sinds de 18e eeuw gevestigde bakkerij. Met veel gespecialiseerde winkels, een grote supermarkt, uitstekende horeca en veel aanbiedingen en activiteiten is het Bakkerspleintje een prima plek om gezellig te shoppen.

In 2010 is het Bakkerspleintje compleet gerenoveerd opgeleverd en dit is ook het jaar waarin tafel van 2 haar deuren heeft geopend. In 2014 hebben wij onze winkel uitgebreid met een online shop.

Bij tafel van 2 richten wij ons voornamelijk op de gezelligheid rondom de keuken en de eettafel. Ieder seizoen kopen wij weer nieuwe producten in zodat de nieuwste trends bij ons in de winkel te vinden zijn.

In de afgelopen jaren is onze winkel bekend komen te staan om de culinaire inspiratie en smakelijke ideeën voor ieder die van koken, lekker eten en gezellig tafelen houdt. Als kookliefhebber kunt u in onze winkel dus uw hart ophalen. Wij serveren u de leukste, mooiste en handigste kook-
spullen, een uitgebreid assortiment, van kwalitatieve basisartikelen tot specialistische artikelen, eigentijdse hebbedingen en bijzondere food producten. Van kookboek tot keukenmachine en van servies 
tot servet. Of u uzelf nu wilt verwennen of een ander verrassen, bij tafel van 2 barst het van de leuke ideeën!

U kunt bij ons terecht voor een uitgebreid assortiment van onder
 andere deze topmerken: Global, KitchenAid, Joseph Joseph, HK Living, PIP Studio, Solis, Vacu Vin, Bodum, Himla, Linum, Le Creuset, Zwilling, Schott Zwiesel, OXO good grips, ZAK, ASA Selection, Maxwell & Williams, Peugeot en diverse verse italiaanse delicatessen.

Onder het Bakkerspleintje vindt u een parkeergarage waar u de eerste 2 uur, met parkeerschijf, gratis kunt parkeren. Via de uitgang van de parkeergarage stapt u meteen het bruisende plein op.

tafel van 2 en de andere ondernemers op en rond het plein heten u van harte welkom.

Address

Contact

Productkenmerken


Productcategorieën