Categories: Forged
Filter:

Address

Contact

Categories: Forged
Filter:

Breestraat 34 – 2011 ZZ Haarlem

Tel. 023-5313733 – www.sjakies.com – maail@sjakies.info

Sjakies is een fair trade, feel good business. Wij hebben twee winkels niet ver van elkaar in het centrum van de historische stad Haarlem.

Sjakie’s (Large) is een winkel en een ontwerp- en advies-studio. Veel van onze collecties worden door ons zelf ontworpen en geproduceerd. Zo worden de patchwork kleden en kussens in ons atelier in Istanbul gemaakt en de sieraden, textielwerk en stempels in ons atelier in Haarlem. Je vindt hier alles om je huis leuker te maken en originele kado’s voor jezelf of voor een ander.De stijl van de winkel is smartdesign gecombineerd met organic beauty, vintage en retro met humor. Hier verkopen we meubels van Piet Hein Eek, Frank de Bruin en Richard Hutten. Verder lampen, behang, servies, vazen, verf, kussens, sjaals, oude textielen, kilims, hammandoeken en Steiff knuffels maar ook boeken en sieraden en verder nog enorm veel meer. De winkel is verrassend veel groter dan je buitenaf zou vermoeden.

De winkel zit in de Breestraat op nr.34 (zijstraat van de Gierstraat).

Sjakie’s small is een winkel met nuttige hebbedingetjes en kadootjes met dezelfde filosophie als bij Sjakie’s Large. Kaarten, MT tapes en andere maskingtapes, spelletjes, mooi papier, stempels, schrijfwaren, potloden (Lyra). vaasjes, lampen,electra of strijkijzersnoer, servies, keukentextiel, kussens, sieraden, ijmverf, kleedjes, kaartenrekjes, blikjes, sloffen en nog veel meer.

Deze winkel is te vinden op de Koningstraat 34 (de verbindingstraat tussen de Gedempte Oude Gracht en de Grote Markt)

 

Address

Contact

Productkenmerken


Productcategorieën