Categories: Laguiole Style de Vie
Filter:

Address

Contact

Categories: Laguiole Style de Vie
Filter:

Laanstraat 103, 3743 BD Baarn

Tel. 035 542 0411 – www.naarpaul.nl – ga@naarpaul.nl

 

Bij Paul draait het om de liefde voor eten. Paul wil graag zijn passie voor kazen, charcuterie, tapas en koken overbrengen. Paul! is het adres voor liefhebbers.

U vindt ons op een prachtige locatie, op een hoek van de Laanstraat in een oud pand in het centrum van het vorstelijke Baarn.
De winkel is inmiddels uitgegroeid tot een eetwinkel waar je altijd terecht kunt. Of dit nu is voor een stuk Hollandse kaas, geweldige buitenlandse kazen, een cadeau of voor verse pasta en een gezonde maaltijd.

Delicatessenwinkel; de producten
Paul’s passie voor authentieke smaken heeft geresulteerd in vele buitenlandse kaasspecialiteiten, gedroogde hammen en salami, verse pasta, truffels,biologische broodspecialiteiten, olijfolie en balsamico en originele cadeauartikelen.
Uit eigen keuken: antipasti, tapenades, tapashapjes, fingerfood en maaltijden.

Catering en homecooking
Paul zorgt persoonlijk voor alles wat u maar kunt bedenken op het gebied vancatering. Van een kaasplank, diner thuis tot grote buffetten, van fingerfood tot luxe belegde broodjes of sandwiches.
Of dit nu thuis, op kantoor, uw boot of op een andere locatie is.
Paul zorgt voor een perfecte beleving van smaken met natuurlijk onze eigen producten uit de winkel als basis.

Achter de Linden Smaak & Sfeer is sinds december 2005 gevestigd in de oude kern van het Betuwse stadje Heukelum. Sinds december 2012 onder één dak met Wijnhuis Heukelum in het karakteristieke 16de eeuwse pand op de hoek van de Gasthuisstraat en de Torenstraat.

De winkel ademt een Franse sfeer uit. Letterlijk door de diverse kruiden, droge worst uit de Haute Savoie en heerlijk geurende Savon de Marseille, maar ook door woon- en keukenaccessoires in Frans-landelijke sfeer en streekproducten uit met name de Provence.

Op de bovenverdieping van het pand worden workshops en (wijn)proeverijen georganiseerd. Onder het kopje ‘workshops’ tref je onze agenda en via onze nieuwsbrief houden we geïnteresseerden op de hoogte van de diverse activiteiten.

 

Address

Contact

Productkenmerken


Productcategorieën