De grootste uitdaging voor ons is om producten te vinden die koken en tafelen je het gevoel geven dat het een manier van leven is. Kunnen genieten van het koken, het tot in detail willen aankleden van de tafel en uiteindelijk het tafelen zelf. Dit is……..”Style de Vie” oftewel een levensstijl. Door ons aanbod van bijzondere en mooie producten hopen wij hier een steentje aan bij te dragen.

Wij willen door middel van een prettige samenwerking met onze dealers de producten op de juiste manier in de markt zetten. Een belangrijke stap hierin is een goede en opvallende presentatie in de winkels en het aanbod van sfeerfotografie. Dit is een concept wat in alle winkels terug komt en hiermee wordt een herkenbaar merk en aanbod gecreëerd. Wij hebben het aanbod van geselecteerde producten die zich reeds hebben bewezen en onze dealers bieden hiervoor het platform.

Onze merken

Laguiole Style de Vie

De collectie van Laguiole Style de Vie heeft een heel eigen, tijdloze en originele uitstraling. Het merk Laguiole staat dan ook voor kwaliteit en authenticiteit. Stoer en stevig maar ook klassiek en stijlvol. Laguiole Style de Vie producten staan voor een uitstekende prijs/kwaliteitverhouding. Wij noemen dit ‘’betaalbare luxe’’

One Message Spoon

De collectie van de One Message Spoon staat in het teken van geven en een lach op iemands gezicht te toveren. Hier zijn vele soorten lepels van met allemaal een eigen tekst op de lepel om jouw boodschap aan de ander over te geven. In het kort komt het er op neer dat de lepel het kaartje kan vervangen. Het leuke is dat iedereen de lepel ook daadwerkelijk kan gebruiken en vervolgens altijd aan de persoon denkt die het heeft gegeven.

Forged

Het merk Forged staat voor een bijzondere en opvallende koksmessencollectie verkrijgbaar in vier series; de Intense serie, Brute serie, Olive serie en VG10 serie.
De messen zijn volledig met de hand gemaakt, vervaardigd van Japans staal, hebben een hardheid van 58-60 rockwell en zijn verpakt in een prachtig gebrand houten kistje.
Al deze factoren bij elkaar in combinatie met de zeer vriendelijke aanschafprijs maken dit stuk handwerk tot een prachtig product met een uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding.

Style de Vie

Onder het merk Style de Vie worden meerdere collecties uitgebracht die in de lijn liggen van ons bestaande aanbod. Momenteel bieden we van dit merk magnetische messenrekken in verschillende soorten hout en leuke serveerplanken van acacia hout in ronde en ovale uitvoering. Hou dit merk zeker in de gaten, er komen steeds meer leuke artikelen bij.  Van de producten van Style de Vie wordt je hebberig!

T-BOTTLE

Keuze uit talloze smaken, geuren en kleuren zonder kunstmatige toevoegingen. Voeg thee, kruiden, specerijen of fruit naar eigen smaak toe en maak je verse thee in een handomdraai met de T-BOTTLE. Verkrijgbaar in de kleuren Charcoal Grey, Denim Blue, Forest Green en Honey Yellow, is deze handige en trendy beker voor thuis of onderweg. Leuk voor jezelf of om cadeau te geven.

Bij het inschenken van net gekookt water, adviseren wij de dop niet direct op de beker vast te draaien (wegens het ontstaan van hoge druk). Laat het water enkele minuten afkoelen of voeg een scheutje koud water toe.

Vlijmscherp, innovatief en klantgericht

Door onze bezoeken aan beurzen en retailers wereldwijd zijn wij op de hoogte van de laatste trends en innovaties. Hierdoor zullen de collecties regelmatig worden uitgebreid met producten die in de lijn liggen en de sfeer uitademen van ons bestaande aanbod. Wij luisteren hierbij zeer zeker naar de vraag die er op de markt is. Dus ook jij als onze klant speelt hierin een rol.

Wij leveren onze producten aan kookwinkels, cadeauwinkels, messenspeciaalzaken, foodspecialiteitenwinkels, horeca en leveranciers van relatiegeschenken en kerstpakketten.