17-6-22

NIEUWE WEBSITE STYLE DE VIE


Na maanden van hard werken kunnen we eindelijk het eerste gedeelte van onze gloednieuwe website met jullie delen. Een prachtige site die zowel voor de consument als dealer een inspiratiebron moet gaan worden.


Met trots kunnen we u eindelijk de eerste stappen van onze nieuwe website laten zien. De afgelopen maanden hebben we ontzettend hard gewerkt aan een nieuwe, inspirerende maar vooral gebruiksvriendelijke website. Uiteraard is het uiterlijk van de website compleet vernieuwd, maar ook de manier waarop we onze collectie tonen is compleet op de schop gegaan.


Na ruim 7 jaar werd het wel tijd voor een nieuwe website. Waar we in de afgelopen jaren al meerdere malen letterlijk uit ons jasje (pand) waren gegroeid, werd het ook tijd om onze website ook onderhanden te nemen. Waar kwaliteit en service hoog bij ons in het vaandel staan, waren dit ook de belangrijkste uitgangspunten voor de website. We weten dat naast onze afnemers we ook veel consumenten op onze website krijgen. Dus ons doel was dan ook om een inspirerende website te maken voor zowel onze klanten als de eindgebruikers.

schermafbeelding-2022-06-16-om-13-20-40

Dealerpagina

Speciaal voor onze dealers hebben we een aparte gedeelte gecreëerd waarin alles te vinden is voor u. Informatie over POS materiaal, onze professionele beeldbank en de events/beurzen waar we te vinden zijn.


Merkenpagina’s

Ondanks dat we onszelf een groothandel noemen zijn we eigenlijk een ontwikkelaar van merken voor de tafel- en kookmarkt. Negen jaar geleden begonnen met het merk Laguiole Style de Vie en inmiddels vier merken rijker, waarbij de vijfde onderweg is. Om onze merken een waardig gezicht te kunnen geven hebben we op onze website ieder merk zijn eigen podium gegeven.


Verkooppunten

We hebben zo goed mogelijk geprobeerd alle verkooppunten van onze oude site over te zetten naar de nieuwe website. Helaas was dit een behoorlijke klus en mede door verschillende technologieën niet altijd even mogelijk. We vragen u dan ook te controleren of uw winkel/verkooppunt goed staat vermeld. Zo niet, dan kunt u die doorgeven aan uw contactpersoon of via madelon@styledevie.nl. Dan zetten we u er weer goed op.


Collectie

Een van de grootste aanpassingen die we gemaakt hebben in de nieuwe website is onze collectie. Deze heeft de uitstraling van een volwaardige webshop, waarbij je met gebruik van filters snel en gemakkelijk door ons brede assortiment kunt surfen. Niet alleen per merk of serie, maar ook per type product, categorie of zelfs op kleur en dikte. We hopen dat u net zo enthousiast zijn over deze verbetering als wij, want de collectie zoals op onze nieuwe website te zien is, zal in een 2e fase ook de nieuwe webshop voor u (B2B) worden. Zodat we straks maar één website hebben waarin u alles kunt doen!

schermafbeelding-2022-06-16-om-13-20-40

NIEUWE MERKENPAGINA'S

schermafbeelding-2022-06-16-om-13-22-16

VERNIEUWDE COLLECTIE

schermafbeelding-2022-06-16-om-13-23-14

COMPLEET NIEUW ONTWERP

FASE 2

Om ervoor te zorgen dat de nieuwe webshop straks vlekkeloos geïntegreerd kan worden hebben we ervoor gekozen om de website/webshop in 2 fases te introduceren. De eerste stap heeft u al kunnen bewonderen; een nieuw ontwerp met veel nieuwe features, maar met behoudt van de oude en bekende webshop.


In Fase 2, die we eind van de zomer zullen lanceren, zal ook de oude webshop uit de lucht worden gehaald en zult u met uw eigen inloggegevens kunnen inloggen in de nieuwe website. Zodat we straks maar één website hebben waar u met gemak op kunt surfen èn bestellen. Helaas zullen uw huidige inloggevens dan niet meer werken en zult u een nieuw wachtwoord moeten aanmaken. Hierover ontvangt u van ons een mail voor de lancering. Maakt u nog geen gebruik van onze huidige webshop en wilt u dit in de toekomst wel doen, neem dan contact op met onze sales afdeling. Naast de nieuwe webshop in fase 2 zullen we ook nog enkele nieuwe ‘design’ features introduceren.


We hopen dat u de komende jaren weer veel plezier en gemak zult beleven van onze nieuwe website. Heeft u voor ons nog tips of ziet u zaken die niet helemaal goed staan of werken, dan horen we dat graag. Dit kunt u doorgeven aan madelon@styledevie.nl

Cookie-instellingen
U kunt hieronder uw cookie-instellingen kiezen en accepteren: