De nieuwe Kaas- en botermessen van Style de Vie snijden aan beide kanten.

Goed nieuws voor de bourgondiërs onder ons: de nieuwe roestvrijstalen designmessen van Style de Vie snijden aan twee kanten. Niet letterlijk natuurlijk, maar zeker is dat deze verrassend slanke en stoer vormgegeven kaas- en botermessenset jouw gasten het water in de mond doet lopen, nog voordat het eerste kaasplankje goed en wel op tafel staat. Het robuust doorklieven van een harde Emmentaler, het liefdevol afromen van een zachte Gruyère de Comté of het stijlvol punten van een romige Camembert met zijn parfum prononcé maken het uiteindelijke proeven van de kazen bijna ondergeschikt. Of het nu gaat om een gezellige borrel bij de open haard, een kerstdiner of een knusse Wine & Dine met je vrienden, met deze prachtige messen kun je rekenen op bewonderende ooh’s en aah’s van je tafelgenoten.

           

What’s in the box?

De hippe Style de Vie Kaas- en Botermessenset bestaat uit vier slanke kaasmessen, voor zowel de harde als de zachtere soorten, en twee unieke botermesjes waarvan er een dankzij de gaatjes in het lemmet zelfs de hardste boter luchtig maakt. Maar let op, bij Style de Vie zijn ze niet voor één gat te vangen: dit mesje creëert moeiteloos de fraaiste boterkrullen en… het snijdt wel degelijk aan twee kanten. Hoe? De rechte inkeping bovenop het lemmet is ervoor gemaakt om “tout droit“ kaa(r)srechte plakken boter af te schaven. Voilà, vanaf nu ben jij de chef!

Behalve een echte eyecatcher zijn de vaatwasmachinebestendige messen ook leuk om cadeau te geven en bovendien zeer betaalbaar. Er is voor ieders smaak en interieur een stijlvolle uitvoering: van luxueus ‘Gold’ tot mysterieus ‘Black’ of stoer roestvrij ‘Steel’. Tip: ze passen ook erg goed bij de Style de Vie keramische olijfolieschaaltjes en acaciahouten snijplanken.