VOOR IEDERE LIEFHEBBER VAN KOKEN EN TAFELEN

LAGUIOLE STYLE DE VIE

Smaakvol aan tafel, met Laguiole Style de Vie. Het is iedere keer een hoogtepunt om naar uit te kijken: gezellig tafelen met familie of vrienden. Een rustpunt in je drukke week, tijd voor elkaar, aandacht voor lekker eten, aan een prachtig gedekte tafel. Dit zijn de bijzondere momenten waar je je best voor doet.


Onze collectie bestek, messen en producten voor aan tafel heeft een geheel eigen en tijdloze uitstraling. In vier series – Premium, Prestige, Innovation en Luxury – die ieder hun eigen kenmerken en een eigen prijsklasse hebben. 

botermeszwart_sf-9-kopie

preview_kaas5zwartplank_hr_sf-1
BETAALBARE LUXE

PREMIUM LINE

De Laguiole Style de Vie Premium Line kenmerkt zich door de klassieke vormgeving en een breed scala aan producten in verschillende kleuren. De producten uit de Premium Line zijn hét bewijs dat hoogwaardig materiaal en een mooi design betaalbaar kunnen zijn.

GLAMOUR

PRESTIGE LINE

De Laguiole Style de Vie Prestige Line is perfect voor de feestdagen en speciale gelegenheden. Deze chique serie met goud en koper stonewash lemmet heeft een echte glamourlook en maakt elke feestelijk gedekte tafel helemaal af.

preview_preskaasgoudzw3_sf-1
preview_innokaaseik-2
DESIGN

INNOVATION LINE

De Laguiole Style de Vie Innovation Line is prachtig in al zijn eenvoud. De serie heeft dankzij het moderne design en de mooie combinatie van stijlvol RVS en natuurlijk hout een bescheiden en toch chique uitstraling.

IN LUXE VERPAKKING

LUXURY LINE

Bij de Laguiole Style de Vie Luxury Line staat betaalbare luxe voorop. De fraai vormgegeven producten zijn van stevige kwaliteit en hebben dankzij het gebruik van RVS en verschillende houtsoorten een elegante uitstraling.

preview_oesterolivegift_sf-11
INSPIRATIE

SMAAKVOL AAN
TAFEL

preview_kurkeikgift_sf-9
preview_pramusezw_sf-10
preview_luxkaasolijf_sf-7
preview_santolijflag_sf-6
Cookie-instellingen
U kunt hieronder uw cookie-instellingen kiezen en accepteren: