Laguiole-Black

Op zoek naar een sterk merk voor in uw winkel?

Style de Vie Authentique voert onder zijn eigen naam het merk Laguiole Style de Vie.
Dit merk staat het meest bekend om de mooi vormgegeven steakmessen.
Onze collectie bevat o.a. ook kaasmessen, kurkentrekkers, broodmessen, botermessen en koksmessen. Door onze eigen twist aan het merk, heeft het een herkenbare uitstraling gekregen. Laguiole Style de Vie staat voor betaalbare luxe op tafel voor iedereen.

Bekijk laguiole style de vie

Origineel cadeauconcept met pakkende teksten

One Message Spoon is een te gek cadeauconcept. Op zeer originele wijze zeg je met weinig woorden toch veel. Voor bijna elke gelegenheid is wel een tekst te vinden. Ook alle denkbare personen komen aan bod. Denk aan opa of oma, vader of moeder en ga zo maar door. De lepeltjes kunnen bijv, ook worden verwerkt in een boeket of aan de hals van een fles wijn worden vastgemaakt. Breng jouw boodschap over met een One Message Spoon…

Bekijk One Message Spoon

Forged_black

Bijzonder, vernieuwend en ambachtelijk

Dit zijn een aantal trefwoorden die zeer zeker betrekking hebben op deze toch wel bijzondere koksmessen collectie. Gaat u voor grof, robuust en stoer dan kiest u voor de Brute serie. Neigt u wat meer naar het klassieke koksmes qua uiterlijk, maar wel samen met de gesmede accenten dan is de Intense serie iets voor u. Ook een combinatie van grof gesmeed staal en prachtig olijfhout is verkrijgbaar in de Olive serie, de VG10 is een prachtige serie vervaardigt van VG10 staal en wortelhout verpakt in een mooie giftset. Kortom, voor ieder wat wils waarbij het ambachtelijke uiterlijk voorop staat . Door meerdere chef-koks beoordeeld als verrassend goed in de hand liggend , scherp en goed scherp te houden. U trekt gegarandeerd de aandacht.

Bekijk Forged

Style de Vie (special)

Producten waar je hebberig van wordt

Onder dit merk brengen we diverse producten uit op het gebied van koken en tafelen. Dit zijn o.a. houten serveer/- en snijplanken en magnetische messenhouders voor keukenmessen ook van hout. Hou dit merk zeker in de gaten er zullen steeds producten worden toegevoegd.

Bekijk Style de Vie

Onze nieuwste producten