Laguiole-Black

Op zoek naar een sterk merk voor in uw winkel?

Style de Vie Authentique voert onder zijn eigen naam het merk Laguiole Style de Vie.
Dit merk staat het meest bekend om de mooi vormgegeven steakmessen.
Onze collectie bevat o.a. ook kaasmessen, kurkentrekkers, broodmessen, botermessen en koksmessen. Door onze eigen twist aan het merk, heeft het een herkenbare uitstraling gekregen. Laguiole Style de Vie staat voor betaalbare luxe op tafel voor iedereen.

Bekijk laguiole

Saveur-pure-logo-black-transparant

Gezond en puur met de Saveur Pure collectie.

Een trend die is overgewaaid vanuit Amerika, zijn de bekende Mason jars.
Wij als groothandel hebben onze eigen collectie ontwikkeld met daarin Mason Jars met bijbehorende rietjes, weckpotten, drinkdispenser, beugelflessen en meer. Deze collectie staat voor een eerlijke en pure smaak, oftewel ”Saveur Pure”
Informeer en bekijk hier de Mason Jars van Style de Vie.

Bekijk Saveur pure

Forged_black

Bijzonder, vernieuwend en ambachtelijk

Dit zijn een aantal trefwoorden die zeer zeker betrekking hebben op deze toch wel bijzondere koksmessen collectie. Gaat u voor grof, robuust en stoer dan kiest u voor de Brute serie. Neigt u wat meer naar het klassieke koksmes qua uiterlijk, maar wel samen met de gesmede accenten dan is de Intense serie iets voor u. Ook een combinatie van grof gesmeed staal en prachtig olijfhout is verkrijgbaar in de Olive serie. Kortom, voor ieder wat wils waarbij het ambachtelijke uiterlijk voorop staat . Door meerdere chef-koks beoordeeld als verrassend goed in de hand liggend , scherp en goed scherp te houden. U trekt gegarandeerd de aandacht.

Bekijk Forged

Style de Vie (special)

Stijlvol opbergen van uw messen

De magnetische messenrekken van Style de Vie zorgen door het gebruik van warme houtkleuren voor een stijl-en sfeervolle manier van het opbergen van uw messen of ander keukengereedschap. De uitvoering ”natural” is vervaardigd van acaciahout. Deze uitvoering wordt gekenmerkt door de natuurlijke vorm en is dan ook een echte eyecather.
De rechthoekige, ”classic” uitvoering van 50 cm breed, is verkrijgbaar in eiken, walnoot, acacia en olijfhout.

Bekijk Style de Vie

Onze nieuwste producten